Vatan Partisi'nden Murat Sancak'a destek

Adana Demirspor’un Başkanı Murat Sancak’ın “Türkiye Futbol Federasyonu’nun ve hakemlerin içerisinde FETÖ’cüler var.” açıklamasının yankıları sürüyor. Açıklama sonrası Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan Sancak’a 3 ay hak mahrumiyeti ve toplamda 113 bin TL para cezası verildi. Siyasi ve taraftardan ise Kulüp Başkanı Murat Sancak'a peş peşe destek açıklamaları geldi.

Adana Demirspor Başkan Murat Sancak, maç sonrası yaptığı TFF ve hakemler içindeki FETÖ'cüleri temizleyin çağrısını yankıları sürüyor.

Disiplin kuruluna sevk edilen Sancak için karar belli oldu. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Sancak’a 3 ay hak mahrumiyeti ve toplamda 113 bin TL para cezası verdi. Taraftar ve siyasilerden FETÖ ile mücadeleye kesilen cezaya tepki geldi.

Murat Sancak’ın yanında olduklarını belirten Vatan Partisi Adana İl Başkanı Ahmet Suseven, FETÖ üyesi Hakan Şükür’ün Murat Sancak’ı hedef alan açıklamalarına dikkat çekti.

Adana Demirspor nezdinde Adana halkının da hedef alındığının altını çizen Suseven, “Demirspor Başkanımız da ülkesi için her şeyi yapmaya hazır bir vatanseverdir.” dedi. FETÖ’ye karşı başlattığı mücadelede Şimşekler Grubu ailesinin ve Adana’nın Murat Sancak’ın arkasında olduğunu vurguladı.

ŞİMŞEKLER GRUBU’NDAN SANCAK'A DESTEK

Sancak da bir destek de taraftar temsilcilerinden geldi. Adana Demirspor Şimşekler Grubu Dernek Başkanı Ertan Zeybek, sonuna kadar Murat Sancak’ın arkasında olduklarını belirtti.

Adana Demirsporlu taraftarların tribünde 15 Temmuz’dan önce de FETÖ’ye karşı protestolar yaptığını hatırlatan Zeybek, hedefte olmalarının bir sebebinin de bu olduğunu belirtti.

Murat Sancak’ın yaptığı çıkışıyla Türk Sporu’nun geleceğini korumaya çalıştığını ifade eden Ertan Zeybek, Demirspor taraftarının iradesi karşısında hiçbir kuvvetin duramayacağının altını çizdi.

# adana # fetö # vatan partisi # türk # destek # TFF # Vatan # Partisi # hakan şükür # Adana Demirspor # murat sancak # şimşekler # Ahmet Suseven