CHP'den Diyarbakır Anneleri'ne tehdit iddiasına yanıt

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Genel Başkan Koordinatör Başdanışmanı Erdoğan Toprak’ın Diyarbakır annelerini tehdit etmediğini savundu. Ulusal Kanal’ın sorusunu yanıtlayan Öztrak, “CHP bu ülkede tüm annelere saygılıdır” dedi. Öztrak, Seçim Yasası’nda yapılan değişiklikle ilgili de konuştu.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, CHP’li Erdoğan Toprak’ın Diyarbakır annelerini tehdit ettiği iddiasına yantı verdi.

- Anneler bizim başımızın tacıdır. CHP bu ülkedeki tüm annelere saygılıdır.

CHP Merkez Yürütme Kurulu toplantısı Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı. Toplantının ardından Parti Sözcüsü Faik Öztrak kameralar karşısına geçerek açıklama yaptı. Öztrak, Ulusal Kanal’ın CHP Genel Başakn Kemal Kılıçdaroğlu'nun Diyarbakır temaslarına yönelik sorusunu yanıtladı.

- Bizim partimiz de hiç kimse hiçbir anneyi tehdit etmez. CHP bu ülkedeki tüm annelere saygılıdır. Anneler bizim başımızın tacıdır.

SEÇİM YASASI'NDA DEĞİŞİKLİK

Öztrak, AK Parti ve MHP’nin Meclis’e sunduğu Seçim Yasası’nda değişikliği öngören kanun teklifini de değerlendirdi.

- Eğer iş başında bir hükümet seçim yasalarıyla oynamaya başladı ise sonunun geldiğini anlamış demektir. Ne yaparlarsa yapsınlar milletimiz sandığı bekliyor. Gidiyor gitmekte olan geliyor gelmekte olan.
# chp # erdoğan # mhp # ak parti # diyarbakır # parti # kemal kılıçdaroğlu # meclis # ulusal kanal # kılıçdaroğlu # seçim # diyarbakır anneleri # kanun # faik öztrak # seçim yasası