2024 asgari ücret

2024 asgari ücret, asgari ücret zammı

Asgari Ücret Bugün Açıklanacak Mı? Gözler O Saate Çevrildi!

Asgari Ücret Bugün Açıklanacak Mı?

2024'te geçerli olacak yeni asgari ücret maratonunda sona gelindi. 31 Aralık'tan önce açıklanması gereken asgari ücret ile ilgili bugün önemli bir zirve gerçekleştirilecek. Peki asgari ücret bugün mü açıklanacak? Asgari ücret saat kaçta açıklanacak? İşte detaylar...

Asgari ücret cumhurbaşkanı erdoğan
Asgari Ücret ile İlgili Yeni Gelişme! Bakan Vedat Işıkhan Resmen Açıkladı

Asgari Ücret ile İlgili Yeni Gelişme!

Yeni yılda geçerli olacak asgari ücret ile ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan son dakika açıklaması geldi. Bakan Işıkhan, basın mensuplarına yaptığı açıklamada milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren asgari ücret ile ilgili tarih verdi!

Asgari ücret son dakika
2024'te Asgari Ücret Ne Kadar Olacak? İşte Kulislerde Konuşulan Rakamlar

2024'te Asgari Ücret Ne Kadar Olacak?

Asgari ücrete yapılacak zam merak ediliyor. Ulusal Kanal’ın edindiği bilgilere göre, işveren yapılan iki toplantıda 15-16 bin bandında bir rakamı önerdi. İşçi tarafının bu rakamı kabul etmeyeceği konuşuluyor. Üçlü mutabakatla yeni asgari ücretin hayata geçmesi için en az 18 bin rakamı beklentisi var

Asgari ücret son dakika
Asgari Ücret ile İlgili Yeni Gelişme! Kritik Toplantı Sonrası İlk Açıklama Geldi

Asgari Ücret ile İlgili Yeni Gelişme!

2024 yılında geçerli olacak yeni asgari ücreti belirleyecek olan Asgari Ücret Tespit Komisyonu, ikinci toplantısını bugün gerçekleştirdi. Toplantının ardından açıklamalarda bulunan TÜRK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Ağar, "Herhangi bir rakam telaffuz edilmedi. Görüşmelerimiz devam edecek" dedi.

Asgari ücret asgari ücret tespit komisyonu
2024 Asgari Ücret Düzenlemesinde Yeni Formül! 2024 Asgari Ücret Belirlendi Mi?

2024 Asgari Ücret Belirlendi Mi?

Binlerce insanın nefes tutup beklediği asgari ücret artışında ikinci toplantı için kullar sıvandı. Birinci kısımda kabul edilmeyen rakam sonrası ikinci toplantıya kalındı. 2024 Asgari Ücret Belirlendi Mi?

2024 asgari ücret zammı
Bakan Vedat Işıkhan'dan Son Dakika Asgari Ücret Açıklaması! Asgari Ücret Tespit Komisyonu Toplantılarına Başladı

Bakan Vedat Işıkhan'dan Son Dakika Asgari Ücret Açıklaması!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun ilk toplantısının açılışında konuştu. Bakan Işıkhan, 2024 yılı asgari ücret miktarının çalışanların gelirlerini enflasyona ezdirmeyecek en makul noktada belirlenmesi için çalışacaklarını bildirdi.

Asgari ücret Vedat Işıkhan
Asgari Ücret Tespit Komisyonu Toplandı! Yeni Asgari Ücreti Belirleme Çalışmaları Başladı

Asgari Ücret Tespit Komisyonu Toplandı!

2024 yılında geçerli olacak yeni asgari ücreti belirleyecek olan Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun ilk toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının ev sahipliğinde Bakan Vedat Işıkhan başkanlığında yapıldı.

Asgari ücret son dakika
Asgari Ücrette Zam Pazarlığı Başlıyor! İşte Son Gelişmeler

Asgari Ücrette Zam Pazarlığı Başlıyor!

Milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren asgari ücrette yeni miktarı belirlemek için zam pazarlığı yeni haftada başlıyor. Asgari ücreti belirleyecek olan Asgari Ücret Tespit Komisyonu, yeni asgari ücreti belirleme çalışmaları kapsamında ilk toplantısını 11 Aralık Pazartesi günü gerçekleştirecek.

Asgari ücret asgari ücret tespit komisyonu
TÜRK-İŞ'ten Asgari Ücret Toplantılarıyla İlgili Yeni Karar! 2024'te Asgari Ücret Ne Kadar Olacak?

TÜRK-İŞ'ten Asgari Ücret Toplantılarıyla İlgili Yeni Karar!

Milyonların merakla beklediği asgari ücrette taraflar 11 Aralık'ta toplanacak. Ulusal Kanal'ın Türk-İş kaynaklarından edindiği bilgilere göre, konfederasyon bu hafta komisyondaki işçilerle toplantı yapacak. Konfederasyonun bu yıl hiçbir rakam telaffuz etmeden süreci yürütme kararı aldığı öğrenildi.

Asgari ücret türk iş
TÜRK-İŞ'ten Son Dakika Asgari Ücret Açıklaması! Asgari Ücret Teklifi Netleşti Mi?

TÜRK-İŞ'ten Son Dakika Asgari Ücret Açıklaması!

TÜRK-İŞ, yeni yılda geçerli olacak asgari ücret ile ilgili önemli bir açıklamada bulundu. TÜRK-İŞ'in asgari ücret teklifini netleştirdiği yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtilirken komisyon toplantılarının ardından masada bulunan komisyon üyelerinin bu kararı vereceği ifade edildi.

türk iş Asgari ücret
Asgari Ücret ile İlgili Son Dakika Açıklaması! Bakan Vedat Işıkhan Duyurdu

Asgari Ücret ile İlgili Son Dakika Açıklaması!

Yeni yılda geçerli olacak asgari ücret ile ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan son dakika açıklaması geldi. AK Parti Genel Merkezi'nde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Vedat Işıkhan, önemli ifadeler kullandı.

Asgari ücret Vedat Işıkhan
2024 Asgari Zam Oranları Ne Kadar? Yeni Yılda Asgari Ücret Ne Kadar Olacak?

2024 Asgari Zam Oranları Ne Kadar?

2024 yılına girmek üzereyken herkesin aklında olan bir soru var. O da 2024 Asgari Zam Oranları Ne Kadar? Peki 2024 yılında Asgari ücret kaç Türk lirası olacak! Detaylar yazımızda!

2024 asgari ücret zammı
  • 1
  • 2