Honaz Üretim Devrimi Kurultayı: ESK ve TMO piyasaya müdahale etmeli

Ekonomide yaşanan sorunların ‘Üretim Devrimi’ programıyla aşılacağını açıklayan Vatan Partisi, kurultaylarını sürdürüyor. Vatan Partisi Denizli İl Başkanlığı Honaz ilçesinde Üretim Devrimi Kurultayı düzenledi. Gıda güvenliğinden hayvancılığa, vatandaşı ve çiftçiyi korumanın yolları konuşuldu.

Vatan Partisi Üretim Devrimi kurultaylarını sürdürüyor. Üretim Devrimi Kurultayı bu kez de Denizli’de düzenlendi. Üreticiler, ülkenin üretmekten başka çaresi olmadığını belirttiler, desteklerin artırılarak üretimi teşvik etme çağrısı yaptılar.

İl başkanı Mehmet Çobanoğlu, İthalata verilen para kendi çiftçimize verilse, o insan köyünde üretecek, üretim artacak, bolluk olacak, şehre daha çok ürün gelecek, şehirde yaşayan da gıdayı uygun fiyata alacak. Üretmekten başka çaremiz yok” diye konuştu

Kurultaya konuşmacı olarak Denizli Tarım Platformu Başkanı Veteriner Hekim İrfan O. Hatipoğlu ile Vatan Partisi Çiftçi Bürosu Başkanı ve Üretici Ahmet Gündüz katıldı.

Üretim merkezi olan köylerden illere göçün artması üretimin de önünü tıkıyor. Çözüm ise net tarım ve hayvancılığa desteğin artması üreticinin hayata tutunması..

# vatan partisi # üretici # denizli # Partisi # honaz # çok # Üretim Devrimi Kurultayı # Vatan Partisi Çiftçi Bürosu Başkanı