İş insanları Rusya ile işbirliği fırsatlarına dikkat çekiyor

Atlantik çöküyor, Asya yükseliyor. Batı'nın hedefinde olan Asya ülkeleri için her alanda derin iş birliği fırsatları var. Rusya ile tarihi bağlara vurgu yapan Türk iş insanları da iki ülkenin önündeki altın fırsatlara dikkat çekiyor. Ulusal Kanal yayınında konuşan Ganda İnşaat Grubu Başkanı Ferhat Pazarbaşı, bölgesel iş birliğinde Rusya ile ticaretin önemine dikkat çekti. Kamunun bu konuda atımlar atması gerektiğini vurguladı.

Çöken Atlantik'in yerine yükselen Asya'nın öncülüğünde yeni bir dünya kuruluyor.

Batı'nın hedefinde olan Asya ülkeleri için her alanda derin iş birliği fırsatları bulunuyor. Rusya ile tarihi bağlara vurgu yapan Türk iş insanları da iki ülkenin önündeki altın fırsatlara dikkat çekiyor.

Ulusal Kanal yayınında konuşan Ganda İnşaat Grubu Başkanı Ferhat Pazarbaşı, Atlantik sisteminin baskısı ile mücadelede bölgesel iş birliklerinin önemine dikkat çekti.

Bölgesel iş birliği kapsamında Rusya ile ticaretin önemini vurgulayan Pazarbaşı, 2 ülke ticaretinin gelişmesi için atılması gereken adımları sıraladı.


Ganda İnşaat Grubu Başkanı Pazarbaşı, Türkiye-Rusya ekonomik iş birliğinin kamu eliyle yapılması gerektiğini belirtti.

# türkiye # rusya # ulusal kanal # türk # asya # batı # Altın # Atlantik # bölgesel iş birliği # Ferhat Pazarbaşı # Ganda İnşaat Grubu Başkanı