FETÖ lideri Gülen Yunanistan'ı övdü Türkiye'ye hakaret etti

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen, Yunan medyasına Türkiye'yi kötüledi. ABD destekli Yunanistan'a övgüler düzen Gülen, Yunanistan'ın dünya kültür mirasının gelişimine temel olduğunu savundu. FETÖ elebaşı Türkiye için ise "bizimkiler sarhoş gibi davranıyorlar" ifadesini kullandı.

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen Yunanistan'a sahip çıkıp Türkiye’ye hakaret etti. Yunan medyasından Alpha TV'ye konuşan Gülen, Türkiye için "Bizimkiler sarhoş gibi davranıyor” ifadesini kullandı.

Türkiye ile Yunanistan arasındaki gerilim, ABD'ye ait zırhlı araç ve tankların Türkiye'nin çok yakınındaki adalara çıkarılmasıyla farklı bir boyuta taşınmıştı. FETÖ elebaşı Fethullah Gülen konuyla ilgili Yunan medyasından Alpha TV'ye konuştu.

FETÖ elebaşı Gülen, Yunanistan'dan övgüyle bahsederken "bizimkiler sarhoş gibi davranıyorlar" ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Yunanistan'ı uyarılarına da değinen teröristbaşı, Yunanistan'ın dünya kültür mirasının gelişimine temel olduğunu savundu.

Yunanistan özellikle 2016 yılından itibaren Fetö’nün sığınma noktası durumunda. 15 Temmuz 2016'dan bu yana çoğu FETÖ üyesi yaklaşık 20 bin kişi, Ege Adaları veya Meriç Nehri üzerinden Yunanistan'a geçerek ve siyasi sığınma talebinde bulundu.

# abd # türkiye # fetö # yunanistan # ege # Fetullah Gülen # Bir # Enes Kanter