Kahramanmaraş'ta kar voleybolu festivali

Kahramanmaraş’ın ev sahipliğinde düzenlenen Kar Voleybolu Avrupa Turu’nun ilk etabı bugün düzenlenen final müsabakalarıyla noktalandı. 14 ülkenin katıldığı Kar Voleybolu Avrupa Turu’nda vatandaşlar davul zurna eşliğinde halaylar çekti, sucuklar ızgarada pişirildi, Maraş’ın yöresel lezzetlerinden olan paça çorbası dağıtıldı.

Kahramanmaraş’ın ev sahipliğinde düzenlenen Kar Voleybolu Avrupa Turu bugün düzenlenen final müsabakalarıyla sonlandı.

Avrupa Voleybol Federasyonu koordinesinde düzenlenen turnuvada 14 ülkeden 19 takım mücadele etti.

Bölgenin gözde kış turizm mekânlarından olan Yedikuyular Kayak Merkezi’nde düzenlenen turnuvaya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Hafta sonunu fırsat bilerek Yedikuyular Kayak Merkezi’ne akın eden vatandaşlar spor müsabakalarını izledi, kızağa bindi, kayak yaptı.

Pistte dev Türk bayrağı açarak kayak yapan sporcular vatandaşlardan alkış aldı.

Ayrıca bölgenin yükselen değeri olan Yedikuyular Kayak Merkezi’nde sporculara ve misafirlere salep ve sucuklar ızgarada pişirildi, Maraş’ın yöresel lezzetlerinden olan paça çorbası ikram edildi.

Kahramanmaraş’ın dondurması satırlarla kesilerek hem sporculara hem de vatandaşlara ikram edildi.

Rusya Milli Takımı kadınlar ve erkekler kategorilerinde rakiplerini mağlup ederek altın madalya kazandı.

Kahramanmaraş’ın ev sahipliğinde düzenlenen Kar Voleybolu Avrupa Turu’nun birinci ayağında erkekler kategorisinde Ukrayna ikinci, Rusya ise üçüncü olarak kürsüde yerini aldı. Kadınlar kategorisinde ise Çek Cumhuriyeti ikinci olurken Milli Takımımız üçüncü oldu.

# Kahramanmaraş # rusya # Ukrayna # kar # türk # türk bayrağı # turizm # voleybol # kış # Yedikuyular Kayak Merkezi # Çek Cumhuriyeti # Kar Voleybolu Avrupa Turu