Elektrikli Nissan Qashqai ve X-Trail Türkiye'de satışa sunuldu: İşte fiyatları

Nissan elektrikli iki yeni modelini Türkiye pazarında satışa sundu. e-POWER teknolojisine sahip Nissan X-Trail ve Qashqai modelleri “Türkiye’de 'Elektriğin Yeni Yolculuğu'nu başlatıyoruz.” başlığıyla tanıtıldı.

Nissan’ın Elektriklendirme yolculuğunu temsil eden 2 yeni modelinin Türkiye tanıtımı yapıldı. Nissan X-Trail ve Qashqai modelleri yollarda yerini almaya hazır.

Nissan’ın Türkiye’de 180 bin üzeri satış ile son 10 yılın en çok satan SUV markasının üreticisi. Şirketin elektrikli geleceğini simgeleyen araçlardan biri olan Nissan Qashqai e-POWER da tamamen yeni X-Trail ile eş zamanlı olarak satışa sunuldu.

Dünya çapında 7 milyon adede yakın satış başarısı yakalayan X-Trail, gelişmiş teknoloji ve modern tasarımı bir araya getiren dördüncü nesli ile yeni bir kimliğe kavuştu.

Nissan, e-Pedal olarak adlandırdığı tamamen yeni "tek pedal" sürüş deneyimini de Qashqai ve X-Trail modellerinde e-POWER teknolojisiyle sunuyor.

Dışarıdan şarj etmeye gerek kalmadan eşsiz bir elektrikli sürüş deneyimi sunan e-POWER teknolojisi Nissan’ın elektrifikasyon yolculuğunun Türkiye’deki ilk adımı oluyor.

Nissan’ın elektrikli geleceğini simgeleyen Qashqai e-POWER 1 milyon 171 bin 600 TL’den başlayan fiyatlarla, tamamen yeni ve e-POWER teknolojisine sahip X-Trail ise 1 milyon 674 bin 400 TL’den başlayan fiyatlarıyla Nissan yetkili satıcılarındaki yerini alıyor.

# Nissan # Elektrikli otomobil