TOGG İstanbul Havalimanı'nda görücüye çıktı

Türkiye’nin otomobili Togg’un Sedan modeli, İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali’nde sergilenmeye başlandı. İç ve dış tasarımı ile yolcuların beğenisini kazanan araç, ay sonuna kadar burada sergilenmeye devam edecek.

Yolcular fotoğraf çekmek için adeta yarıştı. Türkiye’nin otomobili, görücüye çıktı. Togg’un Sedan modeli İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali'nde sergilenmeye başladı.

Otomobile yerli ve yabancı yolcuların ilgisi oldukça yoğun oldu. Öyle ki, otomobilin fotoğrafını çekmek isteyenler aracın çevresinde kalabalık oluşturdu.

Hollanda'da yaşayan Muharrem Uğurlu, Togg'un iç ve dış tasarımını çok beğendiğini dile getirdi. Uğurlu, aracın çok güzel ve şık olduğunu söyledi. Test sürüşü yapmak istediğini hatta satın almayı da düşündüğünü belirtti.

İstanbul'dan Tunus'a seyahat eden yolcu Muhammed Mahjoub ise aracı görür görmez incelemek istediğini söyledi. Dış tasarımını çok beğendiğini dile getirdi. Havalimanında aracı görmenin sürpriz olduğunu belirterek, araç için, “çok çekici” dedi.

Kardeşi Abir Mahjoub ise Togg'un çok özel bir araç olduğunu ve çok beğendini belirtti. Aracın kapılarının inanılmaz güzel olduğuna dikkati çeken Mahjoub, daha önce böyle bir model görmediğini belirtti. Araç ile ilgili, “Çok fantastik, harika bir tasarımı var." ifadelerini kullandı.

İç ve dış tasarımı ile yolcuların beğenisini kazanan Togg, İstanbul Havalimanı'nda ay sonuna kadar sergilenmeye devam edecek.

# togg # istanbul havalimanı # türkiyenin otomobili