Yıldız Holding “Mutlu Et Mutlu Ol Günü”nü kutladı

Yıldız Holding, her yıl kasım ayının üçüncü perşembe gününü, kuruluş yıldönümü olarak kutluyor. Yıllardır “Mutlu Et Mutlu Ol Günü” başlığı altında yapılan etkinliklerin bu yılki teması “çeşitlilik, fırsat eşitliği ve sanat” olarak belirlendi.

Yıldız Holding çalışanları kuruluş yıldönümüne özel bir kermes düzenledi, kermesin tüm geliri LÖSEV’e (Lösemili Çocuklar Vakfı) bağışlandı. Çalışanlar oluşturdukları koroyla güne renk kattı; ayrıca gün boyu “çeşitlilik ve kapsayıcılık” konularında farklı atölyelere katıldılar ve kampüsün duvarına “mutluluk” temalı grafitiler yaparak kolektif bir çalışmaya imza attılar.


Günün dikkat çekici bir başka etkinliği ise Yıldız Holding’in Çamlıca’daki yeni sergi salonunda açılan Yıldız Holding Sanat Koleksuyunu sergisi oldu. Üç kata yayılan sergi, dünyaca ünlü sanatçıların eserlerini görebilme olanağı verdi. Serginin açılışına sanat, iş ve siyaset dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

Sergide başta Pablo Picasso olmak üzere çok sayıda sanatçının eserleri yer alıyor. Koleksiyonun mimarı Yıldız Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Ülker, serginin açılışını yaparken koleksiyonculuğa 70’li yıllarda başladığını belirtti. Yıldız Holding Sanat Koleksiyonu’na ait çağdaş eserler, bundan böyle kalıcı olarak sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

# yıldız holding # lösev