ABD Altılı Masa'nın adayını tayin etti

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Utku Reyhan Can Karadut'un sunduğu Ana Haber programına katılarak önemli açıklamalarda bulundu. Ekrem İmamoğlu'nun ceza alması ve Türkiye'nin Suriye ile görüşme teklifini değerlendirdi.

Can Karadut'un sunduğu Ana Habere konuk olan Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Utku Reyhan, Ekrem İmamoğlu'nun YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle aldığı cezayı yorumladı. Reyhan, "Seçimi iptal eden ahmaktır' dediğin zaman hakaret etmiş olursun" dedi. İmamoğlu'nun aldığı cezanın hukuken bir sorun olmadığını söyleyen Utku Reyhan, Amerika'nın 2023 adayını belirlediğini vurguladı. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun uzun süredir aday olmak istediğini belirten Utku Reyhan, İyi Parti Milletvekillerinin Kılıçdaroğlu'nun Alevi olmasından dolayı Cumhurbaşkanlığı tartışması yapıldığını ve İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in kınamasının yeterli kalmadığını bu konuyla ilgili zehrin kamuoyuna salındığını hatırlattı. Akşener'in ABD'nin Türkiye'deki bir numaralı ayağı olduğunu söyleyen Reyhan, Meral Akşener'in Kılıçdaroğlu'nun aday olmasını sonunda engellediğini ifade etti.  

# altılı masa # türkiye suriye görüşmesi # suriye meselesi # türkiye suriye ilişkileri