Bakan Bilgin'den çalışanların sorunlarına çözüm açıklaması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, çalışma hayatında yaşanan sorunların çözümü için adım attıklarını söyledi. 3600 ek gösterge çalışmalarının bu ay içinde tamamlanacağını ardından kamudaki sözleşmeli personellerin gündeme geleceğini belirten Bakan, emeklilikte yaşa takılanların da gündemlerinde olduğunu bildirdi. Bilgin, "Dosyaları adım adım açıyoruz" dedi.

İşçi ve memurları ilgilendiren sorunların çözümü için çalıştıklarını, aşama aşama yenilikleri hayata geçireceklerini belirtti.

Türk-İş'e bağlı Şeker-İş Sendika Ankara'da "Gıdanın Geleceği Ellerimizde Zirvesi" düzenledi.Programa, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay ve Şeker-İş Sendikası Genel Başkanı İsa Gök katıldı.

Bakan Bilgin konuşmasında, nişasta bazlı şekerin sağlığı ve geleceği tehdit ettiğini ifade etti.Bilgin, sendikaların sadece emeğin hakkını korunmakla yetinmeyip ülkenin toprağına, havasına sahip çıkmalarının önemine değindi.

Enflasyona karşı işçilerin korunacağını vurgulayan Bilgin, çalışma hayatında yaşanan sorunlara karşı tek tek yeni adımlar atıldığını da ifade etti.

# şeker # ankara # türk # Kamu # 3600 ek gösterge # işçi # bakan # sendika # vedat bilgin # memur # emeklilik # nişasta # sözleşmeli personel