İran Irak'ın kuzeyindeki terör kamplarını böyle vurdu

İran, Irak'ın kuzeyindeki Komele, İKDP ve PAK örgütlerine operasyon başlattı. İran'ın terör örgütlerine yönelik başlattığı operasyonlarda, terör örgütlerinin kampları hedef alındı. İran, terör örgütlerinin kamplarına balistik füze ve insansız hava araçlarıyla (İHA) hedef aldı. İran Devrim Muhafızları Kara Kuvvetleri Komutanı Tuğgeneral Muhammed Pakpur, operasyona dair açıklamalarda bulundu.

İran, Irak'ın kuzeyindeki Komele, İKDP ve PAK örgütlerine operasyon başlattı. İran'ın terör örgütlerine yönelik başlattığı operasyonlarda, terör örgütlerinin kampları hedef alındı. İran, terör örgütlerinin kamplarına balistik füze ve insansız hava araçlarıyla (İHA) hedef aldı.

İran Devrim Muhafızları Kara Kuvvetleri Komutanı Tuğgeneral Muhammed Pakpur, operasyona dair açıklamalarda bulundu. Tuğgeneral Pakpur, Irak'ın kuzeyindeki terör kamplarının 73 adet balistik füze ile hedef alındığını belirterek şu açıklamalarda bulundu:

- Irak'ın kuzey bölgesinin derinliklerinden vurulan bu operasyonda şimdiye kadar 73 adet karadan karaya balistik füze ve onlarca yıkıcı insansız hava aracı, teröristlerin bulunduğu mevzilerde istenilen mevzi ve hedefleri isabetli bir şekilde vurmuş ve hedefine ulaştırmıştır. Harekatın yeni aşamasında 42 yere dağılmış ve bazı durumlarda birbirinden 400 kilometre uzakta bulunan bu hedefler, kesinlikle İran karşıtı terör gruplarına aitti. İslamcı savaşçıların operasyonları, Irak'ın kuzey bölgesinde yuvalanan devrim karşıtı ve ayrılıkçı terör gruplarının tamamen silahsızlandırılmasına kadar devam ediyor.
# operasyon # terör # Bir # iran terör örgütleri # iran terör örgütü