Çin'de otoyollar olimpiyat için ışıklandırıldı

Çin'de başlayan 2022 Beijing Kış Olimpiyatları ile ilgili kentten renkli görüntüler gelmeye devam ediyor. Son olarak sporcuları ve konukları karşılayacak olan Yanqing-Chongli Otoyolu, parlak ve renkli ışıklarla süslendi.

Çin'deki Yanqing-Chongli Otoyolu, 2022 Beijing Kış Olimpiyatları kapsamında renkli ve parlak ışıklarla donatıldı.

Yanqing-Chongli Otoyolu, sporcuları ve konukları karşılayacak. Otoyol, olimpiyat oyunları için belirlenen iki mekan, Yanqing Bölgesi ve Chongli Bölgesi'ni birbirine bağlıyor. Otoyol ile birlikte iki mekan arasındaki seyahat süresi 1 saate inmiş oluyor.

Otoyolun tasarımı ve süslemeleri, Çin kültürünü Kış Olimpiyatları temalı kültürle birleştirmesiyle dikkati çekiyor.

2022 Beijing Kış Olimpiyatları Oyunları'nda bazı müsabakalar 2 Şubat tarihinde başladı. Bugün ülkedeki Kuş Yuvası olarak da bilinen ikonik Ulusal Stadyum'daki açılış töreniyle oyunlar resmen start alacak. Beijing'de spor müsabakaları 20 Şubat tarihine kadar sürecek.

Üç ana yerde yapılacak müsabakalar için Beijing şehir merkez, başkentin kuzeybatı Yanqing Bölgesi ve komşu Hebei eyaletindeki Zhangjiakou şehri seçildi.

# spor # çin # Ulusal # olimpiyatlar # kış # olimpiyat # kış olimpiyatları # Çin kültürü # Kış Oyunları # 2022 Beijing Kış Olimpiyatları # 2022 beijing