''Çocuklarımızı Uyuşturucudan Nasıl Koruruz?'' konferansı

Cumhuriyet Kadınları Derneği, Ankara’da 31 Mart Perşembe günü saat 14’te ''Çocuklarımızı Uyuşturucudan Nasıl Koruruz?'' isimli bir konferans düzenleyecek. Uyuşturucuya Karşı Anneler Hareketi projesi kapsamında Etimesgut’ta yapılacak konferans için çalışmalar devam ediyor. CKD’liler, açtıkları masalarda Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel’in de katılacağı etkinliğe yurttaşları davet etti.

Haber: Buse Gençtürk - Kamera: Uğur Pideci

Uyuşturucuyla mücadeleyi hız kesmeden devam ettiriyorlar.

Cumhuriyet Kadınları Derneği, Uyuşturucuya Karşı Anneler Hareketi projesi kapsamında etkinliklerini sürdürüyor. İşte o etkinliklerden birisi de Ankara’nın Etimesgut ilçesinde olacak. CKD, ''Çocuklarımızı Uyuşturucudan Nasıl Koruruz?'' isimli bir etkinlik düzenleyecek.

Konferans, 31 Mart Perşembe günü Etimesgut Belediyesi Korkut Ata Kongre ve Kültür Merkezi’nde saat 14’te başlayacak. Konferansa Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel de katılacak. CKD Genel Başkanı Prof. Dr. Tülin Oygür ve madde bağımlılığı ve tedavisi uzmanı Proje Bilim Danışmanı Prof. Dr. Defne Tamar Gürol da konuşma yapacak.

Konferansı duyurmak için çalışmalarını sürdüren CKD, yoğun ilgi ile karşılaştı.

Etimesgut’ta masa açan Cumhuriyet Kadınları Derneği üyeleri, yurttaşları 31 Mart Perşembe günü yapacakları etkinliğe davet etti.

# ankara # uyuşturucu # çocuk # haber # CKD # cumhuriyet kadınları # etimesgut # mart # anneler hareketi