Şehit öğretmenleri saygıyla anıyoruz

Türkiye’nin her köşesinde yarın öğretmenler günü kutlanacak. Aybüke ve Necmettin öğretmenler de Türk milletinin unutamayacağı isimlerden. Şimdi o isimlere Ayşenur öğretmen de katıldı. Şehit eğitimcilerimizin aileleri bütün öğretmenlerin günü kutladı. Aileler teröre karşı birlik çağrısı yaptı.

Hamit Yılmaz, şehit evladının kabri başında öğretmenler gününü kutladı. Sınıf öğretmeni Necmettin Yılmaz, 2017 yılında PKK’lı teröristlerin Tunceli’deki saldırısında şehit oldu. Aradan 5 yıl geçti. Annesi ve babası her 24 Kasım’da Necmettin öğretmenin kabrini ziyaret etti.

Dualar okundu, toprağı sulandı. Anne Gülay Yılmaz, oğlum sağken onu kucaklayıp öğretmenler gününü kutlayamadım dedi. Gülay anne şimdi her 24 Kasım’da şehit oğlunu ziyaret ettiğini söyledi.

Şehit annesi ve babası Gaziantep'in Karkamış ilçesine roketli saldırısında yaşamını yitiren öğretmen Ayşenur Alkan'ın ailesine başsağlığı diledi.

Şenay Aybüke Yalçın… 22 yaşında bir müzik öğretmeniydi. Bölücü terör örgütünün Batman’daki saldırısında şehit oldu. Onsuz geçen 5. öğretmenler günüydü.

Aybüke öğretmenin Karabük’te yaşayan babası Sadık Yalçın’ın evinin her köşesinde şehit kızının fotoğrafı ya da izi var. Sadık Yılmaz “Türk Milletinin de bir sınırı var” dedi, Türk Tabipleri Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı’ya tepki gösterdi.

Ulusal Kanal ailesi olarak bütün öğretmenlerimizin günü kutluyor şehit öğretmenlerimizi de saygıyla anıyoruz.

# 24 Kasım Öğretmenler Günü # öğretmen # Necmettin Yılmaz