Altılı Masa'da adaylık karmaşası: Zamanı değil!

ABD, FETÖ ve PKK destekli Altılı Masa'da Cumhurbaşkanı adaylığı karmaşası sürüyor. Bir yandan yıkım politikası üzerine çalışan 6 partinin yöneticileri bir yandan da adaylık kavgasını sürdürüyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun aday olmasını istemeyen İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den masadaki çalkantıyı özetleyen bir açıklama geldi. Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun adaylığına sıcak baktığını söyledi:

- Aleni bir biçimde bunu ben 6'lı masanın mensuplarına da söylemiştim. Eğer bu iki arkadaşımızdan biri gösterilirse biz “Hayır” demeyeceğiz” dedim.

Akşener’e yanıt, Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’dan geldi. Babacan ise Cumhurbaşkanı adayı belirlemenin zamanı olmadığını kaydetti:

- Özellikle ortak politikalar metni bitmeden cumhurbaşkanı adayının belirlenmesini sakıncalı buluyoruz. Şu anda cumhurbaşkanı adayı belirlemenin zamanı değil.
# altılı masa # abd # fetö # pkk # İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu # Mansur Yavaş # deva partisi # ali babacan # İyi Parti # meral akşener