İBB raydan çıktı: Kazalarda yüzlerce kişi yaralandı

CHP’li Ekrem İmamoğlu başkanlığında sahipsiz kalan İstanbul’da adeta sistem çöktü. Otobüslerin yandığı kentte dün de tramvay raydan çıktı, 6 kişi yaralandı. Sayısız toplu taşıma araçları arızasının yanı sıra kazalarda da 1 yılda 351 kişi yaralandı.

İBB raydan çıktı, CHP yönetimindeki İstanbul'da alarm zilleri çalmaya başladı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı cumhurbaşkanlığı adaylık yarışında boy gösterirken İBB'de krizler üst üste geliyor.

Sürekli İETT ve tramvay kazaları ile gündeme gelen İstanbul’da son olarak Beyoğlu Kabataş istasyonundan hızla çıkan tramvay makas atarken raydan çıkıp orta kısımdaki enerji direğine çarptı.

Parçalanan cam parçaları yolculuk yapan vatandaşların ellerini, yüzlerini ve vücutlarının çeşitli yerlerini yaraladı. Tramvay raydan çıkıp direğe çarptıktan 20 metre sonra hatla yol arasındaki korkuluk demirlerine çarparak durabildi.

Ellerinden, yüzlerinden ve çeşitli yerlerinden yaralanan 6 yolcu ambulanslarla Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. İBB Başkanı İmamoğlu ise daha önceki benzer afet ve kazalarda olduğu gibi yine görevi başında değildi.

İstanbul'da sadece son bir yılda toplu taşımada yaşanan kazalarda 4 kişi hayatını kaybetti, 351 kişi yaralandı.

# İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu # istanbul büyükşehir belediyesi # ekrem imamoğlu # İETT otobüs