Vatandaş Vatan Partisi'ne koştu: "Mardin’de birinci parti olacak"

Vatandaş çözüm için Vatan Partisi'ne koşuyor. Özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde bir üye atağı var. Mardin Kızıltepe'de AK Parti, İyi Parti ve HDP'den istifa eden yaklaşık 50 kişi Vatan Partisi'ne üye oldu.

Büyük kurultayını tamamlayan ve Cumhurbaşkanı adayını açıklayan Vatan Partisi vatandaşa çözüm sunuyor. Çıkış yolunu gören vatandaş da Vatan Partisi'ne koşuyor.

Vatan Partisi'ne özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde ilgi yoğun.

Mardin Kızıltepe'de AK Parti, İyi Parti ve HDP'den istifa eden yaklaşık 50 kişi Vatan Partisi'ne üye olmak için sıraya girdi.

Üye katılım töreninde Vatan Partisi'nin Mardin’de birinci parti olacağı vurgulandı.

Bölgenin sorunlarını anlatan Kızıltepeliler çözümü Vatan Partisi'nde bulduklarını kaydetti.

Vatan Partisine üye olan Kızıltepelilere rozetlerini Vatan Partisi Mardin İl Başkanı Zeynettin Bozan ile Vatan Partisi Kızıltepe İlçe Başkanı Abdullah Yavuz taktı.

Öte yandan vatandaşın çözüm için koştuğu Vatan Partisi Türkiye'nin dört bir yanında temsilcilikler açıyor.

Van Çaldıran'da da İlçe Başkanlığı açıldı. Açılışa Vatan Partisi Doğu Anadolu Bölge sorumlusu-MYK üyesi ve Van İl Başkanı Akile Çelik, Vatan Partisi Çaldıran İlçe Başkanı Selahattin Aladağ ve Çaldıran halkı katıldı.

Vatan Partisi Ankara Altındağ İlçe Başkanlığını da açtı. Açılışa Vatan Partisi Ankara İl Başkanı Deniz Tokgöz, Altındağ İlçe Başkanı Kurtuluş Özgür Yıldız ve partililer katıldı.

Konuşmalarda yaklaşan seçimlere işaret edildi. Cumhuriyetin Altındağ'ın da Vatan Partisi'nin birinci parti olacağı vurgulandı.

# vatan partisi # mardin