Vatan Partisi MKK üyesi ve Ulusal Kanal programcısı Muharrem Yerli vefat etti

Vatan Partisi Merkez Karar Kurulu Üyesi, Ulusal Kanal programcısı ve yılların Aydınlıkçısı Muharrem Yerli yaşamını yitirdi. Kalp krizi geçiren Yerli, 11 Mayıs'ta Kars'ta son yolculuğuna uğurlanacak. Kimseyi kırmaz, gücendirmezdi. Hoş sohbetiyle gönülleri fethederdi. Köyden Köye programıyla büyük başarıla imza atmıştı. Yerli hep içimizde yaşayacak.

Programları güler yüzü ve neşesiyle açar, uzak diyarlardan havadisler verirdi. İzleyenlerin doyamadığı tekrar tekrar izlediği Köyden Köye programıyla Türkiye'yi gezerdi.

Haberleriyle dikkat çeker, programlarıyla gündem yaratırdı. Vatan Partisi Merkez Karar Kurulu Üyesi, Aydınlıkçı, Ulusal Kanal programcısı Muharrem Yerli kalp krizi sonucu aramızdan ayrıldı.

Yaklaşık 30 yıldır gazetecilik yapan Yerli 56 yaşında 2 çocuk babasıydı. Yerli'nin cenazesi 11 Mayıs'ta Kars'ın Arpaçay ilçesine bağlı Polat köyünde defnedilecek.

Vatan Partisi Yerli'nin vefatıyla ilgili başsağlığı mesajı paylaştı:

"Merkez Karar Kurulu Üyemiz, partimizin emektarlarından Muharrem Yerli'yi, geçirdiği kalp krizi sonucu kaybettik. Başta ailesi ve yakınları olmak üzere, partimizin ve milletimizin başı sağ olsun!"

Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni Sinan Sungur, Yerli'yi özlemle hatırlayacaklarını söyledi:

- Muharrem Yerli Vatan Partisi'nin yurt çapındaki liderlerinden ve Ulusal Kanal en eski programcılarından birisiydi. Köyden Köye programı ile Kars'ta gitmediği köy çalmadığı kapı kalmamıştı. Yaptığı programlarda gittiği yerin ahalisi ile hemen kaynaşır, onları sesi, nefesi olur güzellikleri ortaya çıkarırdı. Bize iyi insanlardan selam getirirdi. Yeni iyi insanları ortaya çıkaracak bir proje üzerinde çalışırken ölüm haberini almak bizi üzdü. Ancak biz Muharrem Yerli'yi güzel yüreği ve halk insanı olması özelliğiyle hatırlayacağız. Camiamızın başı sağolsun.

Bir başsağlığı mesajı da Kars Kuzeydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yargıç Harmankaya'dan geldi:

"Harmankaya, "Cemiyet olarak büyük üzüntü içerisindeyiz, usta bir gazeteci arkadaşımızı kaybettik. Kendisini bizler ve bölge halkı her zaman güzel duygularla hatırlayacağız, basın camiasının ve ailesinin başı sağ olsun" dedi.

# türkiye # vatan partisi # proje # ulusal kanal # gündem # Ulusal # Vatan # aydınlık # öncü gençlik # Partisi # Mayıs # öncü kadın # ulusalkanal