"Barolar çocuklarımızdan yana taraf olmalı"

Vatan Partisi Öncü Kadın, Tarlabaşı Toplum Merkezi’nin feshi için açılan dava duruşmasının ertelenmesine tepki gösterdi. Öncü Kadın Genel Başkanı Meltem Ayvalı, çocuklara yönelik LGBT ve PKK propagandası yapan toplum merkezinin kapatılması gerektiğini vurguladı. Bu merkezin duruşmasına demokratik kitle örgütleri ve Baroların Çocuk Hakları Merkezlerinin katılması için çağrı yapan Ayvalı “Çocuklarımızdan yana taraf olun.” dedi.

Tarlabaşı Toplumu Destekleme Derneği’ne bağlı toplum merkezi hakkında açılan davanın duruşması 2 Kasım’a ertelendi. Karara Vatan Partisi’nden tepki geldi. Vatan Partisi Öncü Kadın Genel Başkanı Meltem Ayvalı şunları söyledi:

" İLK AYDINLIK GAZETESİ YAZMIŞTI"

- Tarlabaşı toplum merkezinin haberlerini ilk Aydınlık gazetesi yazmıştı. Tğrkiye aydınlık gazetesi aracılığuyla tarlabaşı toplum merkezinin çocukları ve geleceğimizi hedef alan aileyi hedef alan etkinlikler içerisinde bulunan bir merkez olduğunu öğrendi. Tarlabaşı toplum merkezine dava açıldı.

Vatan Partisi Öncü Kadın Genel Başkanı Meltem Ayvalı, Tarlabaşı Toplum Merkezi’nin faaliyetlerine dikkat çekti. Merkezin kapatılması gerektiğinin altını çizdi.

"ÇOCUKLARA CİNSİYETSİZLİK EĞİTİMİ VERİYORLAR"


- Cinselliği konuşmada sınır tanımadığını ilan eden ve çocuklara cinsiyetsizlik eğitimi veren bir merkezdir. Bunu çocuklarla konuşuyrolar henüz cinsel kimliği oluşmamış çocuklara biyolojik cinsiyetlerini sorgulatıyorlar ve cinsiyetsizliğe yönlendiriyor ve propoganda ediyorlar. 12 yaşlarındaki çocuklara onur yürüyüşlerini izletiyorlar.

Ulusal Kanal’a konuşan Ayvalı, toplum merkezinin duruşmasına demokratik kitle örgütleri ve Baroların Çocuk Hakları Merkezlerinin katılması için çağrı yaptı.

"BAROLAR ÇOCUKLARIMIZDAN YANA TARAF OLMALI"


- Bütün Baroların Çocuk Hakları Merkezleri var. O merkezlerin ilgi alanına girmiyor mu bu dava… Çocuklarımızın LGBT ve PKK propogandasından korunması girmiyor mu? Barolar çocuklarımızdan yana taraf olmalı. Eğitim sendikaları da bunu kabul ediyorlar mı etmiyorlar mı, sorun olarak görüyorlar mı?
# pkk # vatan partisi # Merkez # Ulusal # ilk # Partisi # meltem ayvalı # öncü kadın # tarlabaşı toplum merkezi