Çin petrol çıkarma ekipmanı üreten ilk akıllı fabrikasını faaliyete geçirdi

Çin petrol ve gaz çıkarma ekipmanı üreten ilk akıllı fabrikasını Pazar günü faaliyete geçirerek endüstrinin dijitalleşmesinde bir atılım gerçekleştirdi. 575.000 metrekarelik bir alana yayılan fabrikada üç akıllı üretim merkezi, yedi atölye ve sekiz montaj istasyonu bulunuyor.

Çin petrol ve gaz çıkarma ekipmanı üreten ilk akıllı fabrikasını Pazar günü faaliyete geçirerek endüstrinin dijitalleşmesinde bir atılım gerçekleştirdi.

575.000 metrekarelik bir alana yayılan fabrikada üç akıllı üretim merkezi, yedi atölye ve sekiz montaj istasyonu bulunuyor.

Tianjin'deki CNOOC Group'un kıdemli teknisyeni Geng Xiaomin, "Akıllı fabrikada 400'den fazla akıllı üretim ekipmanı bulunuyor, bu da yalnızca işçilik maliyetlerini büyük ölçüde azaltmakla kalmıyor, aynı zamanda insan faktörlerini hariç tutarak kaliteyi de iyileştiriyor. Üretim iyileştirildi ve çalışan güvenliği korunuyor" dedi. .

CNOOC'a göre yapı, 200'den fazla mühendisten oluşan bir araştırma ekibinin ve en iyi Çin üniversitelerinin işbirliğinin sonucudur.

"5G, endüstriyel büyük veri, yapay zeka gibi birçok ileri teknoloji, proje kontrolünden atölye inşaatına ve fabrika yönetimine kadar tüm süreci entelektüelleştirmek için kullanıldı. Bu teknolojiler, açık deniz petrolü için tekrarlanabilir ve demokratikleştirilebilir bir dijital ve akıllı yönetim modu sağlıyor. ve gaz ekipmanı endüstrisi," dedi Tianjin'deki şirketin genel müdürü Wang Huifeng.

# çin # üretim # petrol # ilk # gaz # Çin Halk Cumhuriyeti