Güney İsviçre Komünist Partisi'nden Vatan Partisi'ne destek

Vatan Partisi'nin uluslararası alanda ses getiren "NATO'dan çıkalım" kampanyasına Güney İsviçre Komünist Partisi'nden destek geldi. Parti Genel Sekreteri Massimiliano Arif Ay, Türkiye'nin emperyalist örgütten çıkması için başlatılan kampanyanın coşkuyla karşıladığını ifade etti. "Türkiye NATO’dan ayrılırsa dünya barışı daha yakın olacak" diyen Ay, kampanya için İsviçre'de çok sayıda imza toplayacaklarını belirtti.

Emperyalist örgütten çıkılması için başlatılan kampanya coşkuyla karşılandı. Türkiye'nin NATO’dan ayrılmasıyla dünya barışının daha yakın olacağı vurgulandı.

Vatan Partisi'nin " NATO'dan çıkalım" kampanyası uluslararası alanda büyük yankı uyandırdı. Başlatılan imza kampanyasına Güney İsviçre Komünist Partisi'nden destek geldi.

İsviçre Komünist Partisi Genel Sekreteri Massimiliano Arif Ay, mevcut tarihsel aşamanın önceliğinin NATO'nun zayıflaması olduğunu belirtti. Ay, Türk halkının Atlantik sistemine ve silahlı kanadına isyan etmesinin bağımsızlık ile barış özlemindeki herkes için önemli bir işaret olacağını ifade etti.

Öte yandan Vatan Partisi'nin NATO'dan çıkalım kampanyası kapsamında ABD ve NATO Üslerinin yanı sıra yurdun birçok noktasında eylemler yapıldı. NATO'nun kanlı tarihi anlatıldı.

Eylemlerin yanı sıra açılan imza masaları da yoğun ilgi görüyor. İmza kampanyası ise sadece alanlarda değil internette de devam ediyor. NATO'dan çıkma talebinin yer aldığı bildiriyle "natodancikalim.com" adresinde yurttaşlardan imza toplanıyor.

# abd # türkiye # vatan partisi # türk # Doğu Perinçek # nato # Vatan # massimiliano arif ay # Güney İsviçre Komünist Partisi