İstanbul'da bayram yoğunluğu

Bayram tatilini İstanbul'da geçiren vatandaşların bazıları tarihe yolculuk yaparken bazıları da piknik alanlarını doldurdu. Güneşin tadını doyasıya çıkarmak isteyenlerin tercihi ise Şile ve Adalar oldu.

Kurban Bayramı'nın son gününde İstanbullular tarihi mekanlara, mesire alanları ve plajlara akın etti. Güneşli havayı fırsat bilenler sahilleri doldurdu.

Vatandaşlar, Şile plajında denizin ve güneşin keyfini çıkardı. İstanbullular mesire alanlarına da yoğun ilgi gösterdi. Alanların dolması nedeniyle yetkililer zaman zaman megafonla anons yaparak uyarıda bulundu. Vatandaşların bazıları da kamp yapmayı tercih etti. Kamp alanlarını dolduran vatandaşlar doğanın ve temiz havanın tadını çıkardı.

Adalar da bayramda ziyaretçilerin en çok ilgi gösterdiği yerlerin başında geldi. Vapur ve motor seferlerinde yoğunluk yaşanırken, Adalar'daki elektrikli araçların önlerinde uzun kuyruklar oluştu. Ormanlara girişin yasağı bulunan Adalar'da vatandaşlar, sahiller ile kafe ve restoranları doldurdu. Taksim, Eminönü ve Sultanahmet meydanları ile İstiklal Caddesi de bayramda vatandaşların uğrak mekanları arasında yer aldı.

# istanbul # Adalar # Kurban Bayramı # yoğunluk # kurban # İstiklal Caddesi # eminönü # Taksim # son # şile # sultanahmet