Vatan Partisi'nin NATO'dan Çıkalım kampanyası yurt genelinde büyüyor

Vatan Partisi’nin başlattığı “NATO’dan Çıkalım” kampanyası yurt genelinde devam ediyor. Yurdun birçok noktasında imza masaları kuran Vatan Partisi, kapı kapı dolaşarak kampanyayı büyütüyor. Ankara'da esnafları ziyaret eden Çankaya ilçe örgütü NATO'dan neden çıkılması gerektiğinin anlattı. Adana'da ise kurulan imza masasına yurttaşların ilgisi büyüktü.

Türk Milleti, ' NATO'dan Çıkalım kampanyasında' birleşiyor. Vatan Partililer kampanyayı kapı kapı dolaşarak büyütüyor.

Vatan Partisi’nin başlattığı 'NATO’dan Çıkalım Kampanyası' büyüyerek devam ediyor.

Yurt genelinde, 50'den fazla noktada imza masası kuran Vatan Partisi kapı kapı dolaşarak kampanyayı tüm yurda yayıyor. Yüz yüze yürütülen kampanya www.natodancikalim.com adresinden sanal ortamda da devam ediyor.

Kampanyanın kapı kapı sürdüğü illerden biride Ankara. Çankaya'da esnafı ziyaret Eden Vatan Partililer NATO'dan çıkalım kampanyasını Esnaf ile buluşturdu.

Vatan Partisi’nin başlattığı kampanya Adana’da da devam ediyor. Son olarak Adana Merkez İnönü Caddesi’nde açılan imza masasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Adana’daki çalışmalara ilişkin bilgi aktaran Vatan Partisi Merkez Karar Kurulu Üyesi Rıza Beke, NATO’nun ABD’nin darbe örgütü olduğuna dikkat çekti.

İncirlik Üssü üzerinden ABD’nin terör faaliyetleri yürüttüğü belirten Beke, Adanalıların da bu sebeple kampanyaya daha sıkı sarıldığını kaydetti.

# abd # ankara # adana # incirlik üssü # vatan partisi # türk # nato # son # ilgi # çankaya