Rus Hava Kuvvetleri'nden nefes kesen gösteri

Rus Kuvvetleri, Hava Kuvvetleri'nin kurulmasının 110. yıl dönümünü kutluyor. Kutlamalar kapsamında Rus Hava Kuvvetleri, Moskova'nın dış mahallelerindeki Patriot Park'ta bir gösteri uçuşu düzenledi.

Rus Hava Kuvvetleri'nin kurulmasının 110. yıl dönümünde, Savunma Bakanı Sergey Şoygu, kutlama mesajı verdi. 

Şoygu, kutlama mesajında şunları söyledi:

- Onların var olduğu yıllar boyunca, Air Force ana ülkemizin hava sınırlarının korunmasına paha biçilmez bir katkıda bulundu. Pilotlarımız ve havacılık personelimizle gerçekten gurur duyuyoruz ve ulusun özgürlüğü ve bağımsızlığı için savaşlarda olağanüstü cesaretleri ve dayanıklılığı karşısında boyun eğiyoruz.
- Bugün Air Force, Ukrayna ve Suriye'de özel görevleri etkin bir şekilde yerine getirmek ve doğal afetlerin etkilerinin ortadan kaldırılmasına yardımcı olmak için yeni silahlar ve ekipmanlar kullanıyor.

İki aerobatik takım, Rus silahlı kuvvetleri katedrali yakınlarındaki havada gerçekleştirdikleri Moskova'nın dış mahallelerindeki Patriot Park'ta düzenlenen törenlerde MIG-29 savaşçılarının bulunduğu Strgi su-35'TEKI savaşçılarda Ruskie Vityazi (Knights Alus) yer aldı.

# Ukrayna # suriye # rus # moskova # Hava Kuvvetleri # rus uçağı # Rusya Federasyonu # rusya hava kuvvetleri # Rus askeri