Özgür Bursalı: "Vatan Partisi'nin günleri geldi"

Ne Cumhur İttifakı ne de Millet İttifakı'nı tercih etmeyen Türk milleti Vatan Partisi’ne koşuyor. Üye atağına geçen parti çiğ gibi büyümeye devam ediyor. Son bir haftadır gelen telefonlara, örgütlenme taleplerine yetişemediklerini belirten Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, partisinin hükümet olma günlerinin geldiğini vurguladı.

Ne Cumhur İttifakı ne de Millet İttifakı'nı tercih etmeyen Türk milleti Vatan Partisi’ne koşuyor. Üye atağına geçen parti çiğ gibi büyümeye devam ediyor. Son bir haftadır gelen telefonlara, örgütlenme taleplerine yetişemediklerini belirten Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, partisinin hükümet olma günlerinin geldiğini vurguladı.

Türkiye'nin dört bir yanından Vatan Partisi'ne yoğun katılım var....

"VATAN PARTİSİ ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR"

Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada gelen örgütlenme taleplerine yetişemediklerini belirterek Vatan Partisi'nin günlerinin geldiğini ifade etti:

- Vatan Partisi çığ gibi büyüyor.Sadece son bir haftadır gelen telefonlara, örgütlenme taleplerine yetişemiyoruz. Vatan Partisi’nin günleri geldi. Sistemin dışına çıkan Türk milleti Vatan Partisi’ne koşuyor.


Vatandaş çözüm sunmayan sistem partileri içinden ayrılıp Vatan Partisi'ni tercih ediyor:

- Mersin’de eski Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı, Kocaeli’de Sosyalist Emek Partisi’nden ayrılan gençler, Köyceğiz’de DSP İlçe Başkanı, Ordu’da AK Parti Gençlik Kolları Kurucu üyesi ve DP Altınordu eski İlçe Başkanı vatandaşlarımız partimize üye oldu.

"GÜNEYDOĞU'DA VATAN PARTİSİ RÜZGARI"

- Güneydoğu’da da örgütlenme atağımız hız kesmiyor.Önceki gün Batman Kozluk ilçesinden büyük bir aile, Genel Merkezimizi arayarak, Vatan Partisi’ne katılmaya karar verdiklerini bildirdiler."Söz konusu Vatan olduğu için Vatan Partisi'ne geliyoruz" dediler.
- Van’da 40 genç AK Parti ve HDP’den istifa ederek Vatan Partisi’ne katıldı. HDP- PKK eziliyor, Partimiz, Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgesinde kale gibi örgütler inşa ediyor. Öncü Gençlik de bu kalenin sarsılmaz neferlerini mücadeleye kazanıyor.)

Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, Partisine yönelik yoğun bir örgütlenme ilgisinin olduğunu vurguladı:

- Karabük’te esnaf, işçi, genç ve kadınlardan oluşan 22 vatandaşımız Partimizi arayarak üye olmak istediler. Hemen koştuk, rozetlerini taktık. örgütümüzün gücüne güç katarak ilerliyoruz. Tunceli ve Hakkari’de de gençlik partimize koşuyor.Munzur Üniversitesi’nden gençler Vatan Partisi’ne katıldı. Öncü Gençlik önümüzdeki günlerde bu illerdeki örgütlenmesini ilan edecek.



Partisindeki gençliğe de dikkat çeken Bursalı, "Altyapımız sapasağlam" ifadelerini kullandı:

- Gençlik örgütümüz yüzlerce genci yaz kamplarında bir araya getirdi. Üniversiteye yeni başlayacak on binlerce gençle temas kuran gençliğimiz, yeni mücadele dönemine hazır! Yine yüzlerce Vatan Partili liseli, Türkiye’nin en seçkin üniversitelerine yerleşti. Altyapımız sapasağlam.


Vatan Partisi’nin günlerinin geldiğini vurgulayan Bursalı, partisinin iktidara yürüdüğüne işaret etti:

- Türkiye bir bir Vatan Partisi’nin programına geliyor. Partimiz Türkiye’nin rotasını çiziyor, iktidara hazırlık görevlerini yürütüyor. Her partiden ve her sınıftan çığ gibi gelen halk desteğiyle iktidara yürüyor!
# türkiye # pkk # ak parti # hdp # vatan partisi # türk # öncü gençlik # son # vatan partisi genel başkanı # Vatan Partisi İstanbul İl Başkanı # vatan partisi üye sayısı # vatan partisine geçti # ethem sancak vatan partisi # vatan partisi genel başkanı kim # vatan partisi kurucuları