İran SİHA'larıyla gövde gösterisi yaptı

İran Ordusu Kara Kuvvetleri Komutanı General Kioumars Heidari, İran ordusunun kara kuvvetlerinin bölgedeki drone güçlerinden biri haline geldiğini söyledi.

İran Ordusu Kara Kuvvetleri Komutanı General Kioumars Heidari, İran ordusunun kara kuvvetlerinin bölgedeki drone güçlerinden biri haline geldiğini söyledi.

General Heidari, İran ordusunun ortak drone askeri tatbikatının başarılı performansı hakkında şöyle konuştu:

- Bu tatbikatta, ordunun kara kuvvetleri, elektronik savaş ortamında hayatta kalma kabiliyetine sahip, muharebe, keşif, imha, gözetleme ve elle fırlatılan yeteneklere sahip yediden fazla dron kullandı.

Bu tatbikatta ordu İHA'larının bulunmasını son derece olumlu değerlendirerek, önceden planlanmış bir uçuş senaryosunun uygulanmasının, belirli hedeflerin imha ve savaş dronları ile hedef alınmasının ve sinyaller şeklinde bilgi toplanmasının tatbikatın bir parçası olduğunu sözlerine ekledi.

Heidari,bu tatbikatta imha ve muharebe drone sistemleri, akıllı mühimmat kullanarak ve isabetli bir şekilde öngörülen tüm hedefleri vurabildiğini söyleyerek "Bugün, ordu kara kuvvetlerinin drone birimi güncelleme ve iyileştirme yapabildi. taktiklerini ve harekat tekniklerini büyük ölçüde her türlü İHA'ları sömürerek ve kullanarak gerçekleştirmektedir." ifadesini kullandı. 

İran İslam Cumhuriyeti Ordusu Çarşamba günü, ordunun farklı birimlerinin katılımıyla ülke genelinde iki günlük büyük çaplı bir insansız hava aracı tatbikatı başlattı.

# iran # iha # son # askeri tatbikat # iran ordusu # kara kuvvetleri komutanı # günlük