Öncü Gençlik yaz akademisinden seslendi: “Hazırız, daima ileri!''

Vatan Partisi Öncü Gençlik Yaz Akademisi sona erdi. 1 hafta süren kampa Vatan Partisi’nin yöneticileri ve kadroları da katıldı. Gençler, suikast sonucu hayatını kaybeden Rus siyaset bilimci ve gazeteci Darya Dugina'yı akademi de andı.

Geleneksel Vatan Partisi Öncü Gençlik Yaz Akademisi tamamlandı.

Akademi, 28 Ağustos - 3 Eylül tarihleri arasında Çanakkale'ye bağlı Geyikli’nin Üvecik Köyü’nde düzenlendi.

Başta Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek olmak üzere Vatan Partisi’nin yöneticileri ve kadroları katıldı.

Türkiye’nin dört bir yanından gençler, Öncü Gençlik Yaz Akademisi’nde bir araya geldi. Bir hafta boyunca devam eden akademide gençler, Türkiye’nin önündeki zorlukları tartıştı, çözüm önerileri geliştirdi.

Zorlukların ancak Vatan Partisi’nin programı ve öncü kadroları ile aşılacağını söyleyen gençler, Türkiye’yi yönetmeye, emek vermeye ve alın teri dökmeye “Hazırız, daima ileri!” dedi.

Gençler, aracına yapılan bombalı saldırı sonucu hayatını kaybeden Rus siyaset bilimci ve gazeteci Darya Dugina'yı da akademi de andı.
Öncü Gençlik Genel Başkanı Barış Demiralay, Darya Dugina'yı unutmayacağız dedi.

Yaz Akademisi'nin yapılması için çiftliğinin kapılarını gençlere açan Faik Işık da akademinin son gününde Perinçek'e anlamlı bir hediye verdi.

# çanakkale # türkiye # Perinçek # vatan partisi # Doğu Perinçek # Bir # öncü gençlik # son # eylül # Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek # Barış Demiralay # Geyikli # Darya Dugina