Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı: "Kılıçdaroğlu yine PKK ve FETÖ ittifakını açıkladı"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, KHK ile kamudan atılan kişileri affedeceklerini, onları tekrar devlet kadrosu yapacaklarını ve tazminat ödeyeceklerini” bu kez bir afiş ile kamuoyuna ilan etti. Vatan Partisi'nden Kılıçdaoğlu’na sert tepki geldi. Genel sekreter Özgür Bursalı, “Türkiye'de hiçbir güç PKK ve FETÖ'yü mezarından çıkarıp yeniden orduya, yargıya, polise, kamu kurumlarına yerleştiremez. Tazminat veremez” dedi.

Bir adım daha ileri gitti CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu… Tahliyesini planladıkları kişilere tazminat sözü verdi. PKK ve FETÖ bağı nedeniyle devletten atılan KHK’lılara tazminat vaadi büyükşehirlerin reklam panolarına asıldı.

Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, PKK ve FETÖ'ye ittifak mesajı veren Kılıçdaroğlu’na tepki gösterdi, “ Türkiye'de hiçbir gücün PKK ve FETÖ'yü mezarından çıkarıp yeniden orduya, yargıya, polise, kamu kurumlarına yerleştiremeyeceğini belirtti. Kılıçdaroğlu’nun planını açıklayan Bursalı, Adalet Yürüyüşü’nün amacının da FETÖ ve PKK’yı kurtarmak olduğunu ifade etti:

1-Kemal Kılıçdaroğlu “Masumlara tahliye, mağdurlara tazminat gelecek” programıyla, PKK ve FETÖ’yü hapislerden kurtarma ve yeniden Türk Devletinin içine yerleştirme planını bir kez daha açıkladı!
2-Kim mağdurlar ve masumlar? Türkiye’de bugün "mağdur" olan iki kuvvet var: PKK ve FETÖ! Ankara’dan İstanbul’a yaptıkları sözüm ona Adalet Yürüyüşü de bu "masumları" kurtarmak içindi. Kılıçdaroğlu anayasayı, yargıyı ve hükümeti de bu yüzden “gayrimeşru” ilan ediyor.



Vatan Partisi Genel Sekreteri, 6’lı masanın gerçekte 8’li olduğunu diğer iki üyesinin de PKK ve FETÖ olduğunu belirtti. CHP Milletvekili Gürsel Tekin’in “ HDP’ye bakanlık verilecek” açıklamasını da kanıt olarak gösterdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer’in “haklarında yargı kararı olsa dahi KHK’lıları cezaevlerinden çıkaracağız” açıklamasını hatırlatan Bursalı, İYİ Parti’nin rolünün de MHP’yi bölmek olduğunu belirtti:

5-Şimdi Kılıçdaroğlu "mağdurlara tahliye, masumlara tazminat" diyerek PKK ve FETÖ ittifakını bir kez daha özetlemiş ve ilan etmiştir. Meral Akşener de bu ittifakın en önemli unsurudur. İYİ Parti'nin de varlık nedeni MHP'yi bölmek, PKK ve FETÖ'yü kurtarmaktır. İşlevleri budur.



Kılıçdaroğlu’nun Türk Milletine meydan okuduğunu belirten Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, kaos planlarına izin vermeyeceklerini vurguladı:


6- Türkiye'de hiçbir güç PKK ve FETÖ'yü mezarından çıkarıp yeniden orduya, yargıya, polise, kamu kurumlarına yerleştiremez. Tazminat veremez. Bu Türk Milletine meydan okumadır! Vatan Partisi var! Türkiye var! Vatan Partisi, bu kaos planlarıyla savaşa savaşa iktidar olacaktır!
# istanbul # chp # ankara # türkiye # fetö # pkk # hdp # vatan partisi # kılıçdaroğlu # Bir # Vatan Partisi Özgür Bursalı # vatan partisi genel sekreteri özgür bursalı # vatan partisi genel başkanı # Vatan Partisi basın açıklaması # vatan partisi başkanı # vatan partisi genel sekreteri # vatan partisi chp # Vatan Partisi İstanbul İl Başkanı # vatan partisine geçti # ethem sancak vatan partisi # vatan partisi genel başkanı kim