Batı emperyalizminin LGBT projesine dünyada tepkiler artıyor

Batı emperyalizminin televizyon, sosyal medya, NETFLİX ve Disney Artı gibi yayın platformları üzerinden pompaladığı yozlaşma kültürü, dünyada karşı tepkiyi de doğurdu. Türkiye'nin yanı sıra, Rusya, Polonya, Macaristan, Sırbistan, Almanya ve pek çok ülkede, aileler ve bilim insanları tepkilerini dile getiriyor, hükümetler eşçinsellik kampanyasına karşı direniyor.

ABD ve Batı emperyalizmi, çürüme kampanyasını LGBT eliyle körüklemeye devam ediyor.
Macaristan ve Polonya’daki LGBT karşıtı yayınlar karşısında panikleyen Avrupa Birliği, “basın özgürlüğü” kisvesiyle LGBT’yi sahiplenen ve koruyan bir yasa için harekete geçti. Bu hafta ilan edilmesi beklenen yasayla, birlik üyesi ülkelerde LGBT aleyhine yayın yapmak ağır yaptırımlara ve merkezi kontrole bağlanacak.

LGBT projesinin merkezi olan ABD içinde de eşçinsellik ve cinsiyetsizleştirme propagandası tepki çekiyor. Eski ABD Başkanı Donald Trump, Joe Biden yönetiminin körüklediği LGBT projesine tepkisini her fırsatta dile getiriyor. Trump, açıklamalarında sık sık LGBT’ye karşı harekete geçilmesi çağrısı yapıyor.

ABD ve Batı emperyalizminin piyasaya sürdüğü LGBTİ projesinin, “özgürlük” adı altında dayattığı çürüme politikalarına dünyada da tepkiler artıyor.

Özellikle çocuk ve gençleri hedef alan cinsiyetsizleştirme ve kültürel yıkım projesine, pek çok ülkede aileler, akademisyenler, bilim insanları tepki gösterirken, hükümetler de emperyalist dayatmaya tavır alıyor.

Geçtiğimiz haftalarda Sırbistan’da ailelerin kararlı duruşu ve yapılan kitlesel gösteriler, bu yıl Belgrad’da yapılması planlanan LGBT Onur Haftası etkinliklerinin iptalini getirmişti.

Avrupa Birliği’nin 2 üyesi Polonya ve Macaristan da LBGT projesine karşı tavır alan ülkelerden… Macaristan'da yapılan bir referandumda, okullardaki cinsel yönelim programlarının ebeveyn izni olmadan yapılması önerisi reddedilmişti. Macaristan Başbakanı Victor Orban da “Anne kadındır, baba da erkek. Çocuklarımızı rahat bırakın. Artık yeter” diyerek, batı emperyalizminin eşçinsellik dayatmalarına tepki göstermişti.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin de ABD’nin LGBT projesine ve eşçinsel propagandaya tepkisini hemen her açıklamasında dile getiriyor. Sosyal medya ve eğlence platformlarında cinsiyetsizliklik akımının körüklendiğine dikkati çeken Rus lider, Batılı ülkelerin LGBT’yi normalleştirmesini de “insanlığa karşı işlenmiş bir suç” olarak niteliyor.

Almanya’da da yüzlerce bilim insanı ortak açıklama yaparak, cinsiyetsizlik akımına “dur denilmesi”ni istemişti. 802 doktor ve akademisyenin imzasını taşıyan açıklamada, sosyal medya ve televizyon üzerinden çocuklara dayatılan “cinsel kimlik” propagandasının, bilimsellikten uzak ve siyasi bir amacı taşıdığı vurgulanmıştı.

Cinsel kimlik bunalımı yaşayan çocuk ve gençlerin sayısının 10 yıldan kısa sürede yirmi beş kat arttığına dikkat çekilen açıklamada, kamu yayıncılarına LGBT propagandasını derhal durdurma çağrısı yapılmıştı.

# abd # rusya # sosyal medya # Putin # almanya # netflix # avrupa # avrupa birliği # vladimir putin # televizyon # Bir # Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin # Polonya # macaristan # Sırbistan # batı emperyalizmi # yozlaşma