CHP'li Kırşehir Belediyesi'nde 1 kişiye 3 müdürlük

Cumhuriyet Halk Partili yöneticilerin liyakat vurguları sözde kaldı. CHP'nin yönettiği bir belediye daha partinin "liyakat" anlayışını tekrar gündeme getirdi. Kırşehir Belediyesi’ni yazı işleri müdürlüğü yapan Ceyhan Yıldız'ın iki ayrı müdürlüğü de yönettiği ortaya çıktı. Ayrıca Belediye başkanının kayınbiraderi Hamza Çam'ın ise belediyede hem Mali Hizmetler Müdürlüğü'nü hem de Hukuk İşleri Müdürlüğü'nü yönettiği anlaşıldı.

Türkiye Cumhuriyeti devletinin yaşadığı en temel sorun nedir? Liyakat sisteminin çökmesidir. 


Liyakat tartışmalarına bir yenisi daha eklendi. CHP'li Kırşehir belediyesindeki görevlendirmeler CHP'nin "Liyakat" anlayışını ortaya koydu.

CHP'li Kırşehir belediyesinde yazı işleri müdürlüğü yapan Ceyhan Yıldız'ın iki ayrı müdürlüğü de yönettiği ortaya çıktı. Yıldız’ın, aynı anda hem Yazı İşleri Müdürü hem Bilgi İşlem Müdürü hem de Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü olduğu ortaya çıktı.


CHP'li Kırşehir belediye başkanı Selahattin Ekicioğlu'nun kayıbiraderi Hamza Çam'ın ise belediyede hem Mali Hizmetler Müdürlüğü'nü hem de Hukuk İşleri Müdürlüğü'nü yönettiği anlaşıldı.


Geçtiğimiz günlerde ise" liyakat" tartışmalarının odağı CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi olmuştu. İBB İnsan Kaynakları Şube Müdürü olan Sinan Gündüz'ün aynı zamanda hem Kalite ve Yönetim Sistemleri Şube Müdürü hem de Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürü olarak görev yaptığı ortaya çıkmıştı.

# istanbul # istanbul büyükşehir belediyesi # chp # türkiye # Bir # Kırşehir # belediye # cumhuriyet halk partisi # liyakat # Kırşehir Belediyesi