Büyük Aile Buluşması Tüm Türkiye'de: "Kıvılcım Anadolu’ya yayılacak"

ABD ve AB'nin fonladığı LGBT dayatmasına karşı Büyük Aile Buluşması düzenleyen platform "çalışmalara devam" kararı aldı. Fikirde Birlik ve Mücadele Platformu, birçok ilde buluşmalar yapılacağını açıkladı. Platformda Türkiye Gençlik Birliği Genel Başkanı Dilek Çınar da yer aldı.

"LGBT dayatmasına dur" diyen ailelerin eylemleri Türkiye'nin dört bir yanına yayılacak.

İstanbul Saraçhane'de LGBT dayatmasına karşı on binlerce kişinin bir araya geldiği Büyük Aile Buluşması büyüyor. Fikirde Birlik ve Mücadele Platformu, birçok ilde buluşmalar yapılacağını açıkladı.

150 demokratik kitle örgütünün katılımcısı olduğu eylemin mimarı Fikirde Birlik ve Mücadele Platformu, ekim ayı içerisinde Meclis’e giderek LGBT dayatmasına karşı yasa çıkarılmasını talep edecek.

Fikirde Birlik ve Mücadele Platformu Başkanı Kürşad Mican, LGBT propaganda ve dayatmasına karşı kayıtsız kalınmayacağını vurguladı.

Açıklamada Türkiye Gençlik Birliği Genel Başkanı Dilek Çınar da yer aldı.

Büyük buluşmayla bir kıvılıcım yakıldığını söyleyen Çınar, "O kıvılcım bütün Anadolu’ya yayılacak milyonları da aşacak." dedi.

# abd # türkiye # ab # Bir # türkiye gençlik birliği # dilek çınar # Fikirde Birlik ve Mücadele Platformu # LGBT dayatması # Büyük Aile Buluşması