''Ukrayna'yı bırak Meksika sınırına bak''

Ukrayna’yı Rusya’ya karşı kışkırtan Biden yönetimine, eski ABD Başkanı Donald Trump’tan tepki geldi. Biden'ın Ukrayna'yı takıntı haline getirdiğini belirten Trump, ABD Başkanına “Ukrayna’yı bırak, kendi Meksika sınırına bak” diye seslendi. Trump, “Biden başka ülkelerin istilası ile ilgilenmek yerine, önce Teksas’a asker göndermeli” ifadelerini kullandı.

Eski ABD Başkanı Donald Trump, Joe Biden yönetiminin Ukrayna için endişelenmeyi bırakmasını ve kendi iç sınır güvenliği konusuna odaklanması gerektiğini söyledi.

Teksas’da düzenlediği mitingde konuşan Trump, Biden'ın Ukrayna'yı takıntı haline getirdiğini, ABD başkanının ilk görevinin Amerikan sınırlarını savunmak olduğunu vurguladı.

Washington’daki herkes Ukrayna sınırını nasıl koruyacağına kafayı takmış durumda. Bizim için dünyanını en önemli sorunu Ukrayna sınırı değil, Amerika sınırı ve kimse bu konuda bir şey yapmıyor.

"BIDEN DOĞU AVRUPA'YA DEĞİL TEKSAS'A ASKER GÖNDERMELİ"

Trump, Biden’ın “Başka ülkelerin istilası ile meşgul olmak'' yerine, Teksas’a asker göndermesi gerektiğini söyledi.

Esas Amerika’nın işgalini durdurmaları gerekiyor. Joe Biden, Doğu Avrupa sınırını savunmak için asker göndermeden önce sınırımızı savunmak için buraya Teksas’a asker göndermeli

Eski ABD Başkanı Donald Trump, Joe Biden’ı, 3. Dünya savaşı riski yarattığı konusunda da uyardı.

# abd # rusya # donald trump # Ukrayna # sınır # avrupa # asker # dünya # meksika # joe biden # miting # teksas # Doğu Avrupa # 3. dünya savaşı