Liderlerden "Geçmiş olsun" mesajları

Kovid-19 testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a siyasi parti liderleri geçmiş olsun dileklerini iletti. Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek başta olmak üzere MHP, Büyük Birlik Partisi, CHP, İyi Parti, Saadet, Gelecek, Deva Partisi, Demokrat Parti ve Demokratik Sol Parti genel başkanları Erdoğan ile eşine “Geçmiş olsun” dedi. Cumhurbaşkanının Kovid-19’a yakalanmasıyla ilgili sosyal medyada suç teşkil eden paylaşımda bulunanlar için de soruşturma başlatıl

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a “Geçmiş olsun” mesajları yağdı. Cumhurbaşkanı için suç teşkil eden paylaşımda bulunanlar için de soruşturma başlatıldı.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan Kovid-19’a yakalandı. Omikron varyantı olan Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan için siyasi parti liderleri sosyal medya üzerinden “Geçmiş olsun” mesajları paylaştı.

Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek ve eşi Şule Perinçek, Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan için iyi dileklerini iletti:

- Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve eşi Sayın Emine Erdoğan'a geçmiş olsun dileğimizi sunuyor, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını umut ediyoruz Saygılarımızla.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı ile bir telefon görüşmesi yaptı. Bahçeli, görüşmede, Kovid-19 testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan için "Geçmiş olsun" temennisinde bulundu:

- Söz konusu hastalığı hafif geçirmeleri ve çalışmalarını evlerinde sürdürüyor olmaları yegâne tesellimizdir. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Muhterem Hanımefendi başta olmak üzere, Rabbim virüse yakalanan herkese Eş-Şafi ismi hürmetine şifalar nasip etsin inşallah.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici de sosyal medyadan yaptığı paylaşımla “Geçmiş olsun” dileklerini iletti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu sosyal medyadan paylaşım yaptı. 3 isim de “Geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal da iyi dileklerini paylaştı. Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal da “Geçmiş olsun” dedi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a Bir “Geçmiş olsun” dileği de Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Meclis Başkanı Mustafa Şentop’tan geldi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından siyasi parti liderlerine teşekkürlerini iletti.

Cumhurbaşkanının Kovid-19’a yakalanmasıyla ilgili sosyal medyada suç teşkil eden paylaşımda bulunanlar için ise İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. İstanbul Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a provokatif ve hakaret içerikli paylaşımlarda bulunduğu tespit edilen Pınar Ö. gözaltına alındı. İfadesi alınmak üzere emniyete götürülen Pınar Ö.'nün, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

# chp # erdoğan # mhp # devlet bahçeli # cumhurbaşkanı # cumhurbaşkanı erdoğan # tayyip erdoğan # Devlet # Vatan # medya # kovid # emine erdoğan # erdoğan sağlık durumu # erdoğan kovid