CKD konferans için çalışmalara başladı

Cumhuriyet Kadınları Derneği, uyuşturucuya karşı mücadelesini hız kesmeden sürdürüyor. CKD, 31 Mart saat 14’te Ankara Etimesgut’ta yapacağı “Çocuklarımızı Uyuşturucudan Nasıl Koruruz?” isimli konferans için bildiri çalışması yaptı. CKD’liler, tüm Ankaralıları Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel’in de katılacağı etkinliğe davet etti.

Haber: Buse Gençtürk - Kamera: Uğur Pideci

Uyuşturucuya Karşı Anneler Hareketi’ni başlattılar. Tüm yurtta uyuşturucuyla mücadele için seferberlik ilan ettiler.

Cumhuriyet Kadınları Derneği, Uyuşturucuya Karşı Anneler Hareketi projesi kapsamında etkinlikler yapıyor. CKD, Ankara’nın Etimesgut ilçesinde “Çocuklarımızı Uyuşturucudan Nasıl Koruruz?” isimli bir konferans düzenleyecek. 31 Mart Perşembe günü saat 14’te Etimesgut Korkut Ata Kongre Merkezi’nde yapılacak konferansa Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel de katılacak.

Belediye Başkanı Demirel’in yanı sıra CKD Genel Başkanı Prof. Dr. Tülin Oygür de açılış konuşması yapacak. Konuşma yapacak isimler arasında madde bağımlılığı ve tedavisi uzmanı Proje Bilim Danışmanı Prof. Dr. Defne Tamar Gürol da yer alacak.

CKD’liler, Etimesgut’un Eryaman Mahallesi’nde yurttaşlara bildiri dağıttı. 31 Mart Perşembe günü yapacakları etkinliğe davet etti.

# ankara # uyuşturucu # haber # Cumhuriyet Kadınları Derneği # CKD # etimesgut # belediye # mart # anneler hareketi