Lavrov'dan Batı'ya 'Hitler' benzetmesi

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, ABD'nin baskısıyla Rusya'ya yaptırım uygulayan, Ukrayna'ya silah ve para gönderen Batı'ya sert tepki gösterdi. ABD'nin Rusya'yı yok etmek için Adolf Hitler gibi hareket ettiğini bu amaçla Avrupa ülkelerini kullandığını söyledi.

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, ABD ve Avrupa ülkelerini Hitler'e benzetti.

Lavrov, Moskova'da 2022 yılını değerlendirdiği basın toplantısında konuştu. Ana gündem Rusya'nın NATO'nun genişlemesine karşı başlattığı özel harekat idi.

Rus Dışişleri Bakanı, Washington'un Rusya'yı yok etmek için Avrupa'yı boyunduruk altına almaya çalıştığını söyledi.

Nazi lideri Adolf Hitler'in Avrupalı ​​Yahudileri yok etmek için nihai çözüm aradığı gibi, Washington da Avrupa sorununu çözmek için, Avrupa ülkelerinden oluşan bir koalisyon kurdu. ABD ve Batı Ukrayna'yı maşa olarak kullanarak, Hitler ile aynı misyonla ülkemize karşı aynı şekilde savaş yürütüyorlar: Rusya sorununa nihai çözüm.

Hitler gibi düşündüğünü belirttiği ABD'nin bu amaç için Avrupa'yı kullandığını vurguladı. Napolyon ve Nazilerle aynı taktiği kullandığını kaydetti:

- Tıpkı Hitler'in Yahudi sorununa 'nihai bir çözüm' istemesi gibi, şimdi, Batılı politikacıları okursanız, açıkça Rusya'nın stratejik bir yenilgiye uğraması gerektiğini söylüyorlar
# Sergey Lavrov # adolf hitler