AK Partili vekilden Perinçek'e destek: ''Verdiği yanıt anlamlı''

Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek'in Nevşin Mengü'ye dua yanıtına destek yağdı. Perinçek’in yanıtı 2 milyon görüntülenmeye ulaşırken bir destek de AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir'den geldi. Perinçek'in verdiği yanıtın çok anlamlı olduğunu vurguladı.

Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek'in Nevşin Mengü'ye tek kare fotoğrafla verdiği dua yanıtı büyük yankı buldu. Perinçek'in paylaşımına binlerce destek yağdı.

Sosyal medya kullanıcılarının Perinçek'e destek mesajlarında "Ülkemizin, Devletimizin, ulusumuzun milli menfaatlerinde birlik içinde olmak gerekir. Olması gereken budur", "Doğu bey sizi ayrı tebrik ediyorum, her konuda Devlet ve Hükümet kavramını karıştırmayarak, doğru kararları veriyorsunuz. Yine Cumhurbaşkanlığına aday olmanız imza toplamanız gerekirse ben sizin için imza vereceğim”, “Tek bir fotoğrafla yanıt. Yine çok şıksınız Sayın Perinçek.”, “Biz çocukken bu fotoğraf dedemlerin evinde vardı. Çok güzel cevap olmuş.” “Bazen söze gerek yoktur” paylaşımları öne çıktı.

Cumhuriyet'in 99. yılında Türkiye'nin milli otomobili TOGG'un Bursa Gemlik'teki üretim üssü açıldı. Açılış törenine katılan siyasi liderler arasında yer alan Doğu Perinçek de kürsüye davet edilmişti. Tören, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın duasıyla sona ermişti. Ancak Perinçek'in törende yapılan duaya katılması Gazeteci Nevşin Mengü'yü rahatsız etmişti.

Perinçek, Mengü’nün paylaşımını alıntılayarak, Atatürk’ün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışında dua eden fotoğrafını paylaşmıştı. O paylaşım 2 milyon görüntülenmeye ulaşırken binlerce kişi Perinçek'e destek mesajı verdi. Perinçek'in paylaşımına bir destek de AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir'den geldi.

Meclis'te basın açıklaması yapan Aydemir, Perinçek'in verdiği yanıtın çok anlamlı olduğunu vurguladı.

# vatan partisi # Doğu Perinçek # nevşin mengü # dua # togg