İzmir Büyük Aile Buluşması

LGBT Dayatmasına karşı Konak Meydanı büyük bir mitinge ev sahipliği yaptı. İzmir’de Büyük Aile Buluşması yüzlerce ailenin katılımı ile gerçekleşti. İzmir Büyük Aile platformunun düzenlediği buluşma vatandaş tarafından büyük coşku ve ilgiyle karşılandı.

İzmir Büyük Aile Platformu tarafından Konak Meydan'da yüzlerce aile LGBT dayatmasına karşı bir araya geldi. STK, Gençlik Kuruluşları, Sendika ve Derneklerin katılım gösterdiği mitingde konuşmalar yapıldı. Ortak vurgu ise emperyalizmin dayattığı LGBT ideolojisine karşı çıkmak oldu.

İzmir'den Büyük Aile Buluşmasına çağrı

 İzmir'de Büyük Aile Buluşmasına saatler kaldı. İzmir'de gerçekleşecek olan mitingde Aileler LGBT dayatmasına karşı toplanıyor. CKD Genel Başkan Yardımcısı Nuriye Kadan mitinge katılım çağırısı yapıyor.

Vatan Partisi İzmir İl Başkanı Çağdaş Cengiz'den çağrı

 İzmir Büyük Aile Buluşması'nın düzenleyicilerinden olan Vatan Partisi'nin İzmir İl Başkanı Çağdaş Cengiz vatandaşlara saat 14.30' da Konak Meydan'da gerçekleşecek olan buluşma için çağrı yapıyor. Cengiz LGBT kurumlarının genç, çocuk ve aile düşmanlığı yönünü vurgulayarak bütün aileleri yapılacak buluşmaya davet etti.

Meltem Ayvalı ve Serdar Yılmaz'dan buluşmaya çağrı

 Vatan Partisi Öncü Kadın Genel Başkanı Meltem Ayvalı  İzmir'de saat 14.30'da Konak Meydan'da gerçekleşecek buluşma için vatandaşlara çağrıda bulunuyor. LGBT dayatmasının aile yapısına saldırdığını vurgulayan Ayvalı bütün aileleri göreve davet etti.

Fikirde Birlik Platformu sözcüsü Serdar Yılmaz  İzmir'de saat 14.30'da Konak Meydan'da gerçekleşecek buluşma için vatandaşlara çağrıda bulunuyor. Yılmaz doğu toplumlarının LGBT dayatmasına hazırlıksız yakalandığını vurguladı.

TGB Genel Sekreter Yardımcısı Aylin Kum'dan buluşmaya çağrı

 TGB Genel Sekreter Yardımcısı Aylin Kum LGBT dayatmasının çocukları ve özellikle gençliği hedef aldığını vurguladı. Kum Ayrıca bütün vatandaşları ve gençleri saat 14.30'daki buluşmaya davet etti.

Ulusal Radyo Genel Müdürü Ali Murat Engin'den çağrı

Ulusal Radyo Genel Müdürü Ali Murat Engin LGBT'nin dayatmalarının doğallaştırılmaması gerektiğine vurgu yaptı. Yapılan doğallaştırmanın aile yapısını bozduğuna dikkat çeken Engin bütün aileleri bu dayatmalara karşı durmak için Konak Meydanı'na davet etti.

İzmir Büyük Aile Buluşması başlıyor

Aileler LGBT dayatmasına karşı Konak Meydanı'nda buluştu. Yüzlerce ailenin buluştuğu Konak Meydanı büyük bir coşkuya ev sahipliği yapıyor. Can Karadut'un sunuculuğunu yaptığı buluşma İstiklal ve saygı duruşu ile başlıyor.

CKD Genel Başkan Yardımcısı Nuriye Kadan konuşma yaptı

 CKD Genel Başkanı Av. Nuriye Kadan İzmir Büyük Aile Buluşması'nda konuşma gerçekleştirdi. Kadan "LGBT'nin gençlerimizi yozlaştırmasına izin vermeyeceğiz" dedi.

CKD Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Büyük Aile Platformu Başkanı Nuriye Kadan:

- LGBT örgütlerine bakınız, hepsi yabancı devletlerden fonlanıyor. Türkiye Cumhuriyeti Devletine eril devlet diyenler, milli devlete düşmanlık edenler yabancı devletleri seviyor, onlardan para alıyor!  O paralarla sözde onur yürüyüşleri düzenleniyor ve bölücü sloganlar atılıyor. O paralarla, bizi biz yapan ne varsa hepsine savaş açılıyor. O paralarla ideolojik işgale kalkışılıyor! Başaramayacaklar! Çünkü biz varız!

 İSTOK Başkanı Uğur Bayrak konuşmasını yaptı

 İSTOK Başkanı Uğur Bayrak İzmir Büyük Aile Buluşması'nda konuşma yaptı. Bayrak "Ailemiz ve çocuklarımız bizim kırmızı çizgimizdir" dedi. Bayrak vatanını seven herkesin bu tehlikeye karşı koyması ve mücadele etmesi gerektiğini vurguladı.

İSTOK Başkanı Uğur Bayrak:

- Bu milletin her ferdinin ve her ailesinin, tek yürek, tek bilek olarak, din, dil, ırk, mezhep, siyasi görüş, ideoloji farkı gözetmeksizin ve farklılıklarımızı bir kenara koyarak, ülkesini, vatanını seven herkesi mücadeleye çağırıyoruz.  Çocuklarımızın LGBT dayatmasından korunması için, LGBT tehlikesine karşı koyması ve mücadele etmesi gerekmektedir. Ailelerimiz ile beraber “Ailemiz İçin LGBT Dayatmasına Karşı Mücadele Etmeliyiz

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Saffet Köse konuşmasını yaptı

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Saffet Köse "Bizim geleneğimizde aile ve devlet birbiri üzerinde tanımlanır" dedi. Köse Özellikle Aile yapısının bozulmasına vurgu yaptı.

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse:

- Aile ferdin toplumsallaşmasının ilk ve en önemli kurumudur. Son dönemde yerel ve ulusal kültürü hedefleyen ve onu yozlaştırma amaçlı çok sayıda girişim var. Tüm entelektüellerin ve tüm akıl sahiplerinin bu konularda çaba göstermesine gerek vardır ve ailenin güçlendirilmesi, değerlerin korunması yoluyla bu mücadeleye katkı vermelidirler.

 TGB Genel Başkanı Kayahan Çetin konuşmasını yaptı

 TGB Genel Başkanı Kayahan Çetin konuşma yapıyor. Çetin, "Bu dayatmayla mücadele etmek insanlık görevidir" dedi. Kayahan Çetin LGBT dayatmasının çocuk istismarı yönüne vurgu yaptı.

Çetin, "Çocuk istismaraına özgürlük yok. Bu çürümeye izin vermeyeceğiz" dedi

Türkiye Gençlik Birliği Genel Başkanı Kayahan Çetin:

- LGBT dayatması Türk milletinin kimliğine, direncine, değerlerine ve geleceğine yönelik bir küresel saldırıdır. LGBT, Batı’nın cinsiyetsiz toplum projesidir. Artık kirli eller çocukların üstündedir.  Kadınıyla, erkeğiyle mutluluğu ve erdemleri paylaşacağımız geleceği hep beraber kuracağız. Türk gençliğinin mayası sağlamdır, o maya Cumhuriyetimizin yeni yüzyılını kuracak mayadır. Yarınlarımız aydınlıktır.

Memur-Sen Temsilcisi Ali Kaya konuşmasını yaptı

Memur-Sen Temsilcisi Ali Kaya LGBT'nin bugün dünyada ciddi bir propagandasının yapıldığına dikkat çekti. Kaya, "Bu propagandaya teslim olmayacağız" dedi.

Memur-Sen İzmir İl Temsilcisi, Eğitim-Bir-Sen İzmir Şube Başkanı Ali Kaya:

- Toplumumuza dayatılan LGBT ideolojinin; ailenin tahrip edilmesi, gençlerimizin değerlerinden kopartılması, kadının değersizleştirilmesi, çocuklarımızın cinsiyetsizleştirilmesi demek olduğunu biliyoruz. Üniversitelerimizde, liselerimizde LGBT gençlik kulüpleri var. Okullarımız üniversitelerimiz araç olarak kullanılmamalı. Anayasamızın gereği toplumun temeli olan ailenin ve en önemlisi çocuklarımızın, LGBT Propaganda ve Dayatmasından korunması için devletimizin gerekli tedbirleri almasını bu konuda yasal düzenlemelerin ivedi olarak yapılmasını istiyoruz
Tiyatro Sanatçısı Ali Yaylı konuşmasını yaptı

Tiyatro Sanatçısı Ali Yaylı emperyalizmin dayattığı bu ideolojiye karşı çıkılmasına vurgu yaptı. Yaylı bu ideolojinin çocuklarımıza yönelik saldırı olduğunu vurgulayarak, "Çocuklarımızın üzerindeki elinizi çekin" dedi.

Tiyatro Sanatçısı Ali Yaylı:

- Bizim çocuklarımız tehlikede. En az uyuşturucu kadar büyük tehlikedir. Çocuklarımızın üzerindeki ellerinizi çekin! Çocuklarımızın üzerinde oynanan oyunları bozmak için uyanık olmalıyız. Emperyalizmin her türlü dayatmasına direnmek zorundayız
TÜGVA İzmir Şube Başkanı Mesud Öndeş konuşmasını yaptı

TÜGVA İzmir Şube Başkanı Mesud Öndeş konuşma yapıyor. Öndeş LGBT propagandasını emperyalizmin şeytani bir tuzağı olarak nitelendirdi. Önde bu saldırı için birleşme çağrısı yaptı.

TÜGVA İzmir Şube Başkanı Mesud Öndeş:

- Yaşadığımız çağda, idraklerimize deli gömleklerini giydirmek isteyen küresel aklın, “tekleştirme projelerinde” en görünür kılmaya çalıştığı mesele LGBT meselesidir, cinsiyetsizleştirme meselesidir. “Ailemize savaş açtılar. Kadınlara, erkeklere, çocuklara savaş açtılar. Biz bu savaşı kaybetmeyeceğiz. Ve bu kabul edilemez fikirleri, bir daha dirilmemek noktasında yok edeceğiz
Ayşe Ergür konuşmasını yaptı

 Bir anne olan Ayşe Ergür konuşma yaptı. Ergür aile ve çocuk kavramlarına dikkat çekerek, "Ailemiz geleceğimiz için olması gereken en temel değerdir dedi. 

Ayşe Ergür:

- Çocuklarımızın geleceği, nesillerinin sürmesi ve insanlığın devamı için kadın ve erkek olarak yaradılışımızın çeşitli cinsiyetsiz dayatmalardan koruyarak çocuklarımızı geleceğe taşıyalım. Aile her zaman temeldir ve temeli sağlam olan her toplum geleceğe kalıcı imza atar. Hareket için yarın geç olabilir. Yarın değil hemen şimdi... Hep birlikte harekete geçelim!
Doç. Dr. Atakan Hatipoğlu konuşmasını yaptı

Adnan Menderes Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Atakan Hatipoğlu Aile Buluşmalarını nefret söylemi altında suçlayanları sert bir dille eleştirdi. Hatipoğlu bizim tek nefret söylemimiz cinsiyetsizlik ve vatansızlıktır dedi.

Adnan Menderes Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Atakan Hatipoğlu:

- Sizler bugün burada emperyalizmin topyekûn kültür cephesini durmaktasınız. Uyuşturucu kullanalım, eşcinsel olalım diyor emperyalizm. Ama savaşın ekonomi cephesi var. Diz çökmez. O toplumu milleti diz çöktürmek için ekimizi çökertmek lazım. Dolayısıyla bizler bugün kültür cephesini tutarken emek veren kazanan cephedeyiz. siyaset cephesini koruyoruz. Vatansızlıktan nefret ediyoruz. Kendi milli kimliğimizden ermeni soykırımı kabul eden ezik insan olma düşüncesinden nefret ediyoruz.
CKD GYK Üyesi Işıl Çetin konuşmasını yaptı

Öğretmen ve CKD GYK Üyesi Işıl Çetin LGBT'nin propaganda aracı olarak çizgi film, Oyunlar ve oyuncakları kullandığına dikkat çekti. Bu tür girişimlerin Çocukların beynini bulanıklaştırdığını vurgulayan Çetin, çocukların hayal dünyalarının kirletildiğini bu millete öğretmenlerimiz anlatmayacak da kim anlatacak?" dedi.

Öğretmen ve CKD GYK Üyesi Işıl Çetin:

- Okullarda, evde, aile içinde çocuklara “kızım, oğlum denmesinin sakıncalı olduğunu “ileride anne baba olacaksınız”cümlelerinin kaldırılması gerektiğini savunuyorlar.  Çizgi filmlere, oyunlara, oyuncaklara, masallara LGBT’yi sokarak zihinlerinin bulandırıldığını, hayal dünyalarının kirletildiğini  bu millete öğretmenlerimiz anlatmayacak da kim anlatacak? Bugün, bir Cumhuriyet öğretmeni olarak, binlerce ailenin önünde yeminimi tekrarlıyorum: “Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyip, koruyup, bunları geliştirmek için çalışacağıma namusum ve şerefim üzerine yemin ederim.
Cumhuriyet Meydanı'na yürüyüş gerçekleştirildi

 İzmir Büyük Aile Buluşması, Cumhuriyet Meydanı'na sesiz bir yürüyüş ve basın açıklaması ile sona erdi.

İzmir Büyük Aile Buluşması - Resim : 1

# izmir # konak # Büyük Aile Buluşması # lgbt # dayatması