MHP'den LGBT dayatmasına karşı mücadele planı

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, LGBT dayatmasına karşı Meclis’e sunulacak kanun teklifiyle ilgili konuştu. Erdem, “Aile kurumunu yıpratmayı hedefleyen her türlü hareketin önüne geçilmeli” dedi.

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, LGBT dayatmasına karşı Meclis’e sunulacak kanun teklifiyle ilgili konuştu. Erdem, “Aile kurumunu yıpratmayı hedefleyen her türlü hareketin önüne geçilmeli” dedi. Meclis'e araştırma ve soru önergeleri verdiklerini söyleyen MHP’li Erdem, acil önlem çağrısında bulundu.

LGBT dayatmasına karşı düzenlenen Büyük Aile Buluşması'nın bileşenleri, Meclis’e bir yasa teklifi sunmayı planlıyor.

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, Aydınlık gazetesine kanun teklifiyle ilgili konuştu. Erdem, “Aile kurumunu yıpratmayı hedefleyen her türlü hareketin önüne geçilmeli, mücadele edilmeli ve gerekenler yapılmalı” dedi. Aileye verilen zararın Türkiye Cumhuriyeti Devletine verilen zarar olduğunu söyledi.

Meclis Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Üyesi de olan MHP’li Erdem, gençler içerisinde hızla yayılan manga ve animeler olarak bilinen çizgi filmlere değindi. MHP’li Erdem, çocukları eşcinselliğe yönlendirmeye çalışan çizgi filmlere karşı acil önlem alınması gerektiğini vurguladı.

MANGA VE ANİMELERE YÖNELİK ACİL ÖNLEM

Çocuklarımızın ve gençlerimizin oluşabilecek fiziksel ve ruhsal zararlardan korunması, dolayısıyla bugünümüzün ve geleceğimizin güvence altına alınması adına bu hususta çalışmalar yapılarak acil tedbirler alınmalı. Gerekli çalışmaların yapılması için TBMM’ye hem soru önergelerimizi hem de araştırma önergemizi verdik. Geleceğimiz olan evlatlarımız için ne gerekiyorsa yaptık, yapmaya devam edeceğiz.))
MHP İstanbul Milletvekili Erdem, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu kanununda değişiklik yapılması için de çağrı yaptı.

RTÜK KANUNUNDA DÜZENLEME ÇAĞRISI

Çocuklarımızın ve gençlerimizin izleyebileceği saatlerde yayınlanan programlar, psikolojik travmalara sebep olmaması için ilgili bakanlıklar tarafından denetlenmeli. Özellikle televizyon programlarına ilişkin denetlemenin düzenli olarak yapılabilmesi için sadece gelen şikayetler değerlendirilerek incelenmemesi için RTÜK kanununda gerekli düzenlemeler yapılmalı.))

# lgbt # MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli