Mersinliler özel bireyler için düzenlenen rap festivalinde unutulmaz bir gece yaşadı

Mersinliler özel bireyler için düzenlenen rap festivalinde unutulmaz bir gece yaşadı. Akdeniz Rap Festivali’nde ünlü rap sanatçıları Canbay & Wolker, Velet ve Mersin’in yükselen değeri Batuhan Şaraplı şarkılarını özel bireyler için seslendirdi.

Mersinliler özel bireyler için Özgecan Aslan Meydanı’nda ücretsiz olarak düzenlenen birinci Akdeniz Rap Festivali’nde ünlü rap sanatçıları Canbay & Wolker, Velet ve Batuhan Şaraplı konseriyle coştu.

MCD Prodüksiyonun,hayırsever iş insanı Mehmet Şahit Ezer sponsorluğunda Özgecan Aslan Meydanı’nda bu yıl birincisinin yapıldığı Akdeniz Rap Festivali’nde ünlü rap sanatçıları Canbay & Wolker, Velet ve Mersin’in yükselen değeri Batuhan Şaraplı şarkılarını özel bireyler için seslendirdi.

Sosyal sorumluluk bilinciyle sevgi evlerinde yaşayan, onkoloji hastanelerinde tedavi gören, görme ve bedensel engelli bireylerimiz ve rehabilitasyon merkezlerinde kalan çocuk ve gençlerin talepleri üzerine, topluma adaptasyonları amacıyla hayata geçirilen festivalde, yediden yetmişe tüm Mersinliler unutulmaz bir gece yaşadı.

Yüksek İnşaat Mühendisi Mehmet Şahit Ezer, geceyi organize eden MCD Prodüksiyon ailesine teşekkür etti. Böyle bir sosyal sorumluluk projesine destek olmaktan duyduğu gururun altını çizdi.

# Mersin # festival # konser