Bahçeli'den ABD ve Altılı Masa'ya sert sözler

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin Grup Toplantısı'nda ABD ve Altılı Masa ile ilgili önemli yorumlarda bulundu. Bahçeli, ABD’nin ve başını çektiği küresel sömürü düzeninin zulüm saçan uygulamalarının arşa ulaştığını belirtti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin Grup Toplantısı'nı gerçekleştirdi. Bahçeli, "Zillet ittifakı" olarak tanımladığı Altılı Masa ve ABD ile ilgili şunları belirtti:

- ABD, Türkiye’deki seçimleri güç bende şımarıklığının yanında, zillet ittifakı aracılığıyla karıştırmak, bulandırmak, milletin takdir ve teveccühünü tahrip etmek peşindedir. Demokrasi promosyonu vaadiyle, insan hak ve özgürlükler maskesi takarak çıkarlarına ters düşen ülkeleri otokrat fişlemesiyle tasfiye etmeyi bir siyaset pratiği haline tahvil eden ABD’nin Latin Amerika’dan Ortadoğu’ya kadar çevirmediği dolabın, kırıp dökmediği değerin kalmadığını insanlık vicdanı ziyadesiyle farkındadır. ABD’nin küresel politikaları demokrasinin infazıdır. ABD’nin ve başını çektiği küresel sömürü düzeninin zulüm saçan uygulamaları arşa ulaşmıştır. Kılıçdaroğlu’nun sistematik ve süreklilik içinde Türkiye’de demokrasinin olmadığını beyan etmesi, ne idüğü, nereye hizmetkarlık yaptığı muamma olan selamsız Babacan’ın Davos’a gidip, “dışarından bakıldığında Türkiye’de seçimin hala olmasına şaşıranlar var” demesi emperyalizme kul köle olmuş Truva atlarının klasikleşmiş ezberidir.
# devlet bahçeli # mhp # grup toplantısı # abd # altılı masa