Büyük Aile Platformunun çoban ateşi fonlanan kesimleri tedirgin etti

İzmir'deki “Büyük Aile Buluşması”, yabancı devletlerden fonlanan kesimleri tedirgin etti. LGBT propagandası yapan kesimlerin dijital zorbalığı, ailelerin yaktığı ateşi söndürmeye yetmedi. Büyük Aile Platformları Anadolu'ya da yayılmaya başladı.

İzmir Büyük Aile Platformu Başkanı Avukat Nuriye Kadan, "biz bir çoban ateşi yaktık bu ateş Anadolu'ya yayılıyor" dedi.

İzmir'de 6 Kasım günü yapılan 'Büyük Aile Buluşmasının yankıları sürüyor. Platform Başkanı Avukat Kadan, “Nefret mitingi” yakıştırmasına da yanıt verdi. Foncuları korku saldı dedi.

“BULUŞMA CANLI YAYINLANDI NEFRET SÖYLEMİ OLMADIĞI GÖRÜLECEKTİR” 

Nefret Yürüyüşü iddialarına bir tepki de Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Saffet Köse’den geldi. Köse, "konuşmaların hepsi canlı yayınlandı, hiçbir şey gizli değildi" ifadelerini kullandı:

- Onların ne düşündüğünden ziyade bu toplantının neyi ifade ettiği önemli. Konuşmaların hepsi canlı yayınlandı, hiçbir şey gizli değildi. Konu da aile. Ailede nefret söylemi ne kadar olabilir ki? Sivil toplum durduğu noktayı deklare etti, bundan ileri gidemezsiniz.

İzmir Büyük Aile Platformu başkanı Avukat Nuriye Kadan, LGBT dayatmasına karşı çalışmalara devam edeceklerini söyledi. Kadan, yeni dönemde planlaması ile ilgili bilgi verdi.

Kaynak: Ulusal Kanal Haber Merkezi

# İzmir # Büyük Aile Buluşması # nuriye kadan # LGBT dayatması