CHP’li Belediyelerin LGBT ısrarı sürüyor: Esenyurt Belediyesi ‘Eşitlilk’ adı altında LGBT destekli müdürlük kurma telifinde bulundu

CHP’li Belediyeler Batı'nın LGBT Dayatmasına destek vermeyi sürdürüyor. Bu kez Esenyurt Belediyesi ‘Eşitlilk’ adı altında LGBT destekli müdürlük kurma telifinde bulundu. Yönerge AK Parti grubunun oyuyla reddedildi

CHP’li bazı belediyelerin LGBT’nin kurumsallaşması için “Eşitlik Müdürlüğü” kurmasına, Esenyurt Belediyesi'ni de harekete geçirdi.

CHP’li meclis üyelerinin “toplumsal cinsiyet eşitliği” adı altında LGBT destekli müdürlük kurma talebi, belediye meclis toplantısında gündeme geldi.

Tansiyonun yükseldiği toplantıda AK Partili meclis üyeleri, bazı CHP’li belediyelerde kurulan söz konusu müdürlüklerin LGBT’yi destekleyen seminer ve programlar yaptığını söyledi.

LGBT TOPLUMA DAYATILAMAZ

CHP'li Belediyenin LGBT müdürlüğü talebine tepki gösteren AK Parti Grup Başkanvekili Gazanfer Karakaş, aile yapısını hedef alan zehirli düşünceye her zaman karşı çıkacaklarını kaydetti:

- Karakaş “LGBT’nin Esenyurt Belediye Meclisi'nde bir müdürlüğün yönetmeliği içinde önümüze gelmesi başlı başına bir garabettir. Bu olayın partisi falan yok. Ben böyle bir anlayışın toplumumuza dayatılmasına karşıyım. Biz bu yönergeyi kabul etmediğimiz halde Esenyurt Belediyesi eşcinsel konuşmacı getirip seminerler düzenledi. 'Eşitlik' diyor, arka planda LGBT’yi destekleyen faaliyetler yapıyorlar.

 Yönerge AK Parti grubunun oyları ile reddedildi.

# LGBT dayatması # ak parti # esenyurt belediyesi # chp