CKD'den Kumlucalı üreticilere destek ziyareti

Antalya’da CKD Konyaaltı Şubesi, sel felaketinde zarar gören Kumlucalı üreticilere dayanışma ziyaretinde bulundu. Önce Ziraat Odası Başkanı Hidayet Kökce ile bir araya gelen CKD’li kadınlar, ardında da yeniden doğrulmaya çalışan çiftçilerle afetin sonuçları, tarımın sorunlarını ve çözümleri konuştu.

Yaralar devlet-millet seferberliğiyle sarılıyor. Çiftçi yeniden üretime geçmek istiyor. Cumhuriyet Kadınları Derneği, büyük sel felaketinin yaşandığı Antalya’nın Kumluca ilçesinde üreticileri ziyaret etti.

12 Aralık günü meydana gelen sel felaketi nedeniyle ilçede hayat durmuştu. Sel, dönümlerce seraya zarar vermişti. CKD Konyaaltı Şubesi üyesi kadınların dayanışma ziyareti, önce Ziraat Odası’na yapıldı.

CKD’li kadınlar, Kumluca Ziraat Odası Başkanı Hidayet Kökce ile bir araya geldi. Afetin sonuçları, tarımın sorunları ve çözümleri konuşuldu.

CKD Konyaaltı Şube Başkanı Fatma Özdemir, Ulusal Kanal’a konuştu.

Türkiye Çiftçi Birliği Başkanı Şaban Dede, kadınların yaşamın her alanında öncü rolüne dikkat çekti. Kadın çiftçileri ‘tarımsal üretiminin gizli kahramanları’ olarak niteledi.

# Antalya # Cumhuriyet Kadınları Derneği # kumluca # çiftçi # antalya