Demirtaş'ı sosyal medya paniği sardı

Terör hükümlüsü HDP’nin Eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın sosyal medya kullanımıyla ilgili açıklamalarına yanıt verdi. Demirtaş, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda “Adalet Bakanlığı sesimizi kısmanın yollarını arıyormuş” dedi.

Terör hükümlüsü, HDP'nin Eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın açıklamalarına yanıt verdi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Ulusal Kanal’ın sorusu üzerine Demirtaş'ın sosyal medya kullanmasının önüne geçmek için yeni bir düzenleme üzerinde çalıştıklarını söylemişti:

- Yani dünyaya da bakıyoruz, ne yapabiliriz? Çünkü bir yandan hükümlü, öte yandan da sosyal medya ve diğer medya mecralarıyla farklı farklı işler yapıyor. Dünya buna nasıl bakıyor? Çünkü sosyal medya yeni. Başka ülkeler ne yapıyor? Biz de bunu çalışıyoruz. Yani burada bir değerlendirme ihtiyacı olduğunun farkındayız.

Bozdağ’ın açıklamalarına Demirtaş’tan yanıt geldi. Demirtaş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda sesinin kısılmaya çalışıldığını iddia etti:

- Adalet Bakanlığı sesimizi kısmanın yollarını arıyormuş. Ama bunun için önce bizi bulmaları gerekmiyor mu? Şu fotoğraflara iyi bak; Gültan, Figen, Sebahat, Bekir, İdris, Leyla, Selçuk, ben ve binlercemiz ordayız. Bulamadın mı ? Yüreklerine, gönüllerine bak.
# selahattin demirtaş