İBB Tuzla'da çevre projesini kaderine terk etti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yarım kalan projelerine her gün bir yenisi daha ekleniyor. Bu kez de Tuzla’da yüzde 90’ı tamamlanan çevre projesine İBB yönetimi 40 aydır bir çivi bile çakmadı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ise İmamoğlu’nu eleştirdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetimi, İstanbul'da bir ilk olan ve 2019 yılında yüzde 90'ı biten Tuzla'daki 'Benim Köyüm Benim Çiftliğim' projesinin yapımını durdurdu.

İBB Tuzla’da yüzde 90’ı tamamlanan muhteşem çevre projesine İBB yönetimi 40 aydır bir çivi bile çakmadı.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, yerel seçimlerin üzerinden 40 ay geçmesine rağmen, İBB projelerinin kaderine terk edilmesi nedeniyle eskidiğini belirtti.

Yazıcı, 2018 yılında, eski çöp alanının rehabilitasyonu ile elde edilen 200 bin metrekareden fazla alana kurulan muhteşem çevre projesinin bitirilmesini talep ettiklerini belirtti.

Öte yandan İBB uzun süredir metro istasyonlarını tamamlamamasıyla ve yapımı başlayan bazı metro istasyonlarını da kapatmasıyla gündeme geliyor. İmamoğlu önce “metroyu en üst seviyeye taşıyacağız” demiş ve ardından da hafriyat kamyonları ile metro tünellerini kapatmıştı.

Yine İmamoğlu “gereksiz bir yatırım” olduğunu söyleyerek şehir hastanesine asfalt da yapılmaması talimatını vermişti.

İmamoğlu, İstanbul’un derelerinin rengi siyaha döndüğünde ve kötü kokular yayıldığında da arıtmaya gerek yok çıkışı yapmıştı

# İstanbul # istanbul büyükşehir belediyesi # tuzla # şadi yazıcı