Mansur Yavaş, Finlandiya ile anlaştı: 750 reflektörlü kol bandı için Finlandiya propagandası yaptılar

Finlandiya’nın Ankara Büyükelçiliği ile Ankara Büyükşehir Belediyesi anlaşma imzaladı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın, sadece 750 öğrenciye reflektörlü kol bandı dağıtmak için Finlandiya’nın propagandasını yaparcasına anlaşma yapması tepkilere yol açtı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Finlandiya Büyükelçiliği ile iş birliği yaparak 750 reflektörlü kol bandı dağıttığını açıkladı.

Türkiye terör ile mücadele ederken Finlandiya’da PKK/YPG terör örgütleri faaliyet yürütüyor. ABD'nin doğuya genişleme planları çerçevesinde Nato’ya girmek için Türkiye’nin onayına ihtiyaç duyan Finlandiya, teröristlerin iadesi noktasında da adım atmış değil.

750 öğrenciye takılan reflektörlü kol bandının maliyeti sadece 9 bin TL’yken Yavaş’ın Finlandiya propagandası yaparcasına büyükelçilik ile anlaşma sağlaması tepkilere yol açtı.

Tepkilerden biri de Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz’dan geldi. Oğuz, Türkiye'nin başkentini dünyaya rezil etmeyin! ABB Başkanı Mansur Yavaş yazılı talepte bulunsun, 750 değil 7.500 tane kol bandını hemen gönderelim!” dedi.

# Mansur Yavaş # finlandiya # ankara