"Terör bataklıklarını kurutacağız"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bilecik’te AK Parti Genel Merkez ARGE ve Eğitim Başkanlığı tarafından düzenlenen Teşkilat Akademisi 'Türkiye Yüzyılı' temalı eğitim programında konuştu

Süleyman Soylu, yıllardır terör örgütü Doğu ve Güneydoğu bölgelerinin geri kalmışlığı üzerinden politika üretiyor ve istismar ediyor dedi.  Süleyman Soylu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Diyarbakır mitingi öncesinde tüm ilçeleri gezdiğini ve Diyarbakır'ın Türkiye'nin en modern şehirlerinden biri olduğunu söyledi. Soylu'nun konuşmasından öne çıkanlar:

- Sadece Teröristi değil, aynı zamanda terörizmi oluşturan bütün kaynaklarını kurutmaya yönetmeye yönelik bir politikayı Cumhur İttifakı Türkiye'nin önüne 21. yüzyılın en önemli seçeneği olarak ortaya koydu. 
- Sadece orada teröristin ortaya koyduğu bir maliyet söz konusu değil. Kültürel terörizm var değerlerini, dinini, birliği, aile bağını unutturmaya çalışılan bir terör örgütü propagandası yıllarca bizden ayırmaya çalıştı. Tam Avrupa'nın politikası, Amerika'nın politikası böl, parçala, yönet kimliğini değiştir ve başkalaştır.

Kaynak: Anadolu Ajansı

# Bilecik # süleyman soylu # ak parti # süleyman soylu açıklama # süleyman soylu terör konuşması