Vatan Partisi esnaf ile birlikte pazar yerinde açıklama yaptı: ''Yenişehir pazar yeri kapatılamaz''

Sıhhiye'deki Yenişehir Pazar yerinin Çankaya Belediyesi tarafından kapatılma kararına tepkiler büyüyor. Vatan Partisi, esnafla birlikte pazar yerinde açıklama yaptı.

Ankara Sıhhiye'deki tarihi sosyete pazarı Çankaya Belediyesi kararıyla kapatılmak isteniyor. Belediye kapatmaya gerekçe olarak pazar alanına salgın sürecinde hayatını kaybeden sağlıkçılar için anıt dikileceğini belirtti.

Pazar esnafına verdiği desteğe devam eden Vatan Partisi Yenişehir Pazar yerinde açıklama yaptı. Esnaf ile birlikte yapılan açıklamaya Vatan Partisi Ankara İl Başkanı Deniz Tokgöz de katıldı.

Üreticiyi kambur eden sistemi tanımayacaklarını vurgulayan Deniz Tokgöz, Çankaya Belediyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne tepki gösterdi:

- Üreticiyi kambur yapan sistemi tabimayacagiz. Seçim var. Üretimden yana olanlar kazanacak. Üreticiler hükümet olacak. Kirpiği donanları buradan çıkaramayacaklar.


Pazar esnafından da Çankaya Belediyesi Başkanı Alper Taşdelen ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a sert tepki geldi. Esnaflar, halkçı belediyecilik propagandası ile oy isteyenleri 2023 seçimlerinde görmeyeceklerini söyledi.

- Her fırsatta sosyal demokrat belediyecilik derken şımarmayın. Biz halkız. Seçim zamanı bu pazara geldin. O zaman pazar seçmen idi. Şimdi neyimiz eksik. AB başkanı 20 yıldır beğenmediğin Melih gökçek bile yikmadi sana ne oluyor Mansur yavaş.
# ankara # çankaya # Çankaya Belediyesi # Ankara Büyükşehir Belediyesi # Mansur Yavaş # Alper Taşdelen # vatan partisi # deniz tokgöz